Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle täysi pistepotti Ahvenanmaalta

 
PoPalle täysi pistepotti Ahvenanmaalta


FC PoPa jatkoi voittojen tiellä, kun Ahvenanmaalla kaatui paikallinen IFFK 0-3 (3-0). Ottelu oli alusta asti täysin porilaisten hallintaa, jossa vastustajan ainoat keinot oli jaloille potkiminen jokaisen tilanteen jälkeen.

Vaikka pitkämatka alkoi aikaisin sunnuntaina aamuna, olivat porilaiset keskittyneet otteluun todella huolella ja alkuvihellyksestä saakka PoPa kävi vastustajan kimppuun herhiläisen lailla. Heti ottelun alussa juoni oli selvä, vastustaja puolusti koko joukkueen voimin eikä edes halunnut hyökätä vaan antoi ottelun PoPan hallintaan. Alusta asti PoPan syöttöpeli kulki mallikkaasti ja muutaman tuhritun tekopaikan jälkeen löysi pallo myös verkon perukoille, Piracaian keskitys löysi maalilla väijyneen Antti Sumialan, joka iski keskityksen ilmasta maaliin. Maalin jälkeen vastustaja jatkoi sumputtamistaan ja vaikutti ettei edelleenkään edes halunnut hyökätä. Niinpä toinen maali leijui ilmassa pitkään, mutta tolpat ja muutamat vastustajan maalivahdin loistavat torjunnat pitivät PoPan maalisarakkeen yhdessä. Mutta puoliajan lopussa PoPa antoi ottelulle kuolettavan sinetin, kun A-P Pihlaisen keskitys löysi Teemu Vihtilän, joka laukoi pallon vastuttamattomasti verkkoon. Ja tästä muutama minuutti niin pallo oli jälleen kotijoukkueen verkossa, Piracaian syöttö löysi nyt vaihdosta kentälle tulleen Samu-Petteri Mäkelän, jolla oli helppo työ siirtää peliväline verkkoon. Näin puoliajalle siirryttiin PoPan johtaessa 0-3.

Toista puoliaikaa värittivät vastustajan likaiset tempaukset, jokaisen tilanteen jälkeen myöhästynyt taklaus tai taklauksiin mentiin jatkuvasti nappulat edellä. Tästä temppuilusta joutui Tom Melarti maksamaan hintaa jo ensimmäisellä puoliajalla, tilanteen jälkeen myöhästynyt taklaus ja siitä seurauksena Tomppa joutui jättämään leikin kesken. Muuten puoliaika sujui PoPan hallitessa tapahtumia, mutta maaliin ei pallo löytänyt hyvistäkään tilanteista huolimatta. Joten kongin kumahtaessa viimeisen kerran elekronisella taululla lukemat IFFK 0 PoPa 3.

Seuraavan kerran PoPa pelaa perjantaina, kun kylään saapuu Ilves Tampereelta. Ottelu alkaa Porin stadionilla klo 18.30

25.5.2008, Kakkonen B-lohko, Maskusböle/Ahvenanmaa
IFFK - FC PoPa 0-3 (0-3)

19´ 0-1 Sumiala
43´ 0-2 Vihtilä
45´ 0-3 Mäkelä

PoPan kokoonpano:
Pirhonen
Pihlainen
Luoma
Walker
Janne Vuorinen
I.Santahuhta
M.Santahuhta (Qvist)
Vihtilä
Piracaia
Melarti (Mäkelä)
Sumiala (Reinikka)

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää