Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Innokas ja pirteä sarjanousija Turusta saapuu Porin hurmokseen

 
Innokas ja pirteä sarjanousija Turusta saapuu Porin hurmokseen


Keskiviikkona pelataan Porin pesäpallostadionilla mielenkiintoinen naisten superpesiksen kärkipään kamppailu, kun Pesäkarhut saa vieraita Turusta. Sarjanousija Turku-Pesis on kauden alussa hyvässä vireessä, sillä on kasassa jo seitsemän pistettä neljästä pelaamastaan ottelusta. Pesäkarhuilla puolestaan alkukauden tahti on ollut todella kova, viidestä pelistä peräti viisi voittoa ja neljätoista pistettä. Jatkuuko siis Pesäkarhujen voittoputki vai yllättääkö innokas tulokas?

- Pelasimme talvella kerran ja keväälläkin kerran Turkua vastaan ja ainakin nyt tuntuu siltä, että he ovat menneet kovasti eteenpäin viime viikkojen aikana. Omassa porukassa meillä on kuitenkin hyvä meininki päällä ja uskonkin että omalla tekemisellä pystymme voittoon. Tarkkana ja terävänä pitää kuitenkin olla, oman ulkopelin taso on pidettävä edellisten otteluiden kaltaisena, toteaa ottelusta keskiviikkona Pesäkarhujen kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen tehnyt kärkietenijä Sanni Vainio-Hynnilä.

Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko ottaa Turun positiivisen alkukauden ilahtuneena vastaan.
- Hieno juttu, että suuresta kaupungista tuleva nousija on aloittanut kauden hyvin. Turussa on katsojapotentiaalia ja varmaan menestyksen mukana yleisö löytää pesiksen siellä. Ja sehän olisi hyvä asia kokonaisuudessaan superpesikselle ja etenkin maamme jo nyt suosituimmalle naisten joukkuelajille, Kaijansinkko tuumailee.

Keskiviikkoisessa kotiottelussaan Pesäkarhut jatkaa laajan pelaajarinkinsä kierrätystä.
- Kokoonpanossa tulee tapahtumaan muutoksia nytkin, meillä on positiivinen ongelma joukkuetta nimetessämme. Mutta enemmän se on meidän vahvuus kuin heikkous. Yleisölle oman mielenkiintonsa tuo myös Itä-Länsi-äänestys, katsojat pääsevät taas vaikuttamaan vuosittaisen arvo-ottelun pelaajavalintoihin, Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhut haluaa kunnioittaa Turku-ottelussa keväällä edesmenneen Martti Lammisen muistoa tarjoamalla yleisölle "Maran" muistokahvit. Martti Lamminen oli yksi Pesäkarhujen perustajajäsenistä vuonna 1985 ja hän oli myös hyvin merkittävä juniorityön ja kouluyhteistyön uranuurtaja porilaisessa naispesäpallossa. Martti Lammisen lapset toimivat edelleen aktiivisesti pesiksen parissa, poika Timo on itseasiassa keskiviikkoisen vastustajan Turku-Pesiksen kakkospelinjohtaja ja tytär Leena-Maaria toimii Pesäkarhut ry:n johtokunnassa ja myös johtokunnan sihteeri.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää