Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut jälleen voittoon, Turku jäi juoksuitta Porissa

 
Pesäkarhut jälleen voittoon , Turku jäi juoksuitta Porissa


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue otti kauden kuudennen voittonsa ja nousi 17 pisteeseen kaataessaan pirteästi sarjan aloittaneen Turku-Pesiksen keskiviikkona Porissa. Pesäkarhut nappasi täydet kolme pistettä, kun se voitti ensimmäisen jakson juoksuin 2-0 ja toisen juoksuin 5-0. Pesäkarhut ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä yhtään ottelua ja se jätti nyt vastustajansa toisen kerran peräkkäin juoksuitta.Yleisöä Porin aurinkoisella pesäpallostadionilla oli huikea määrä, peräti 1204 katsojaa.

Jo ensimmäisessä jaksossa Pesäkarhut hallitsi Turku-ottelua, mutta kotiuttaminen oli tuskaisaa vastatuulenkin viedessä hieman tehoja lyönneistä. Lisäksi Turku-Pesis pelasi varsin tiivistä ulkopeliä. Lopulta Heidi Kuusisto ja Niina Mäkiviita onnistuivat lyömään etenijät kotipesän turvaan ja kun turkulaiset eivät saaneet aikaiseksi kuin kaksi kolmostilannetta, oli kotijoukkueen jaksovoitto selvä.

Toisessa jaksossa porilaiset veivät peliä yhä selkeämmin, varsinkin ulkopeli oli jälleen huikeaa. Turku-Pesis ei vienyt kertaakaan etenijää kolmospesälle toisella jaksolla ja niinpä kolmostilanteet olivat koko ottelussa Pesäkarhuille peräti 21-2. Pesäkarhujen Heidi Kuusisto jatkoi myös toisella jaksolla hyvää kotiuttamistaan lyöden ottelussa yhteensä neljä juoksua, "Pide" palkittiinkin Pesäkarhujen parhaana. Kakkospalkinnon kotijoukkueesta sai loistavasti lukkaroinut Niina Luomanen, vieraiden parhaana palkittiin hyvää heittopeliä kopparina esittänyt Iina Lehkonen.

- Erinomainen suoritus koko joukkueelta, jälleen kerran paljon onnistujia. Tänään olisi voinut meiltä palkita kenet tahansa, esimerkiksi Kaisa Kärkkäinen ja Juuli Kemiläinen vaihtoivat upeasti. Ja on tuo meidän ulkopeli kyllä vahvaa, siihen mulla on erityisen kova luotto joka ilta kun pelataan, totesi Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania tyytyväisenä.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut

UrheiluPori.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski oli myös iloissaan puhtaasta kotivoitosta.

- On se vaan mahtava pelata, kun homma toimii. Ulkopelimme on tällä hetkellä todella tiivistä, mistä suuri kunnia kuuluu lautasen äärelle. Sisäpelissä teimme paljon tilanteita, joista saimme tarvittavat juoksut. Hienoa on erityisesti se, että uskoimme koko ajan omaan tekemiseemme, vaikka ensimmäisellä jaksolla juoksut olivatkin tiukassa. Hyvä me!, silminnähden iloinen Hirvikoski hehkui.


Pesäkarhuilla on nyt edessä vapaa viikonloppu otteluista, voittoputken jatkamista porilaiset yrittävät seuraavan tiistaina 3.6 Porissa. Tuolloin vieraaksi saapuu Petojussit Seinäjoelta, ottelu on myös Urheilukanavan tv-ottelu ja se alkaa poikkeuksellisesti klo 18.30. Jo päivällä Porissa pääsee kokemaan pesistunnelmaa, kun Superpesiksen Road Show saapuu kaupunkiin. Kiertuetapahtuma pidetään klo 12-15 Expert Aittaluodon pihassa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

JuuliKemiläinen

Juuli Kemiläinen

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

NiinaLuomanen

Niina Luomanen

Tiedot

NiinaMäkiviita

Niina Mäkiviita

Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää