Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa jatkoi voittoputkeaan

 
FC PoPa jatkoi voittoputkeaan

FC PoPa jatkoi voittoputkeaan kuuden ottelun mittaiseksi, kun perjantai-illan huumassa uhriksi joutui Ilves Tampereelta, ottelun loppulukemat 3-1 porilaisille.

Ottelu alkoi PoPan todellisella vyörytyksellä ja pallo oli ensimmäisen kerran Ilveksen maalissa jo ottelun toisella peliminuutilla, kun Piracaian keskitys löysi Antti Sumialan, jonka puskusta pallo löysi tiensä maaliin. Maalin jälkeen PoPa jatkoi vyörytystään ja Ilves otti vastaan minkä pystyi. Porilaisten tehovoimasta saatiin oiva todiste ottelun 15 minuutilla, kun Matti Santahuhdan jatko löysi Tom Melartin, joka puski yläriman kautta PoPan 2-0 johtoon. Maalin jälkeen ottelu hieman rauhoittui ja Ilveskin pääsi peliin paremmin mukaan ja saikin luotua loistavan paikan, mutta Lauri Pirhonen PoPa maalilla vesitti paikan loistavalla ja oikea-aikaisella ulostulollaan. Ilveskärki Mikko Mäkelä ei voinut kuin pudistella päätään Pirhosen loistavan torjunnan jälkeen. Muuten ensimmäinen puolisko oli kovaa taistelua stadionin todella huonokuntoisella nurmikolla. Puoliajalle siis siirryttiin porilaisten johtaessa 2-0

Ensimmäisen puoliajan tapaan toinen alkoi PoPan komennossa. Matti Santahuhdalla oli paikka sinetöidä ottelu heti alkuun, mutta Ilveksen puolustaja putsasi maaliviivalta "Santiksen" laukauksen pois. Jälkimmäisen puoliajan edetessä Ilves otti kenttätapahtumia aavistuksen haltuunsa, mutta suurempia paikkoja he eivät pystyneet luomaan. Lukuunottamatta yhtä, porilaispelaajan suosiollisella avustuksella, jossa PoPan Andrew Walker menetti pahassa paikassa pallon ja Ilves kuittasi kavennuksen. Ilveksen Toni Hevonkorpi nappasi pallon ja keskitti maalille nousseelle Mikko Mäkelälle, jonka pusku ohitti tälläkertaa Pirhosen. Kavennuksen syntyessä peliä oli pelattu 66 minuuttia ja ottelulle saatiin näin jännittävä loppu. PoPa kuitenkin kesti Ilveksen näennäisen hallinnan ja sinetti ottelulle lyötiin yliajalla, kun Antti Sumialan pallonriisto takasi paikan vaihdosta tulleelle Samu-Petteri Mäkelälle. Mäkelä laukoikin hallitusti ottelun loppulukemat 3-1. PoPa otti näin kuudennen peräkkäisen voiton ja jatkaa sarjakärjessä puhtaalla pelillä.

PoPa oli liikkeellä tänään melkein täydellä miehistöllä, ainoastaan Juha Vallin ja Juha Luoma puuttuivat ottelusta. Vallin on kahden viikon vuokralla MuSa:ssa ja Luoma parantelee lievää takareisivammaansa.

Myös tästä ottelusta tulossa UrheiluPori.com -sivuille maalikooste.

Seuraavan kerran PoPa pelaa keskiviikkona, kun Tammisaaressa on vastassa paikallinen ylpeys EIF.

30.5.2008, Kakkonen, Porin Stadion
FC PoPa - Ilves 3-1 (2-0)

1´ 1-0 Sumiala
15´ 2-0 Melarti
65´ 2-1 Mäkelä Mikko
90´ 3-1 Mäkelä

PoPan kokoonpano:
Pirhonen
Pihlainen
Walker
Jari Vuorinen
Janne Vuorinen
I.Santahuhta
M.Santahuhta
Vihtilä
Piracaia ('62 Reinikka)
Sumiala
Melarti ('84 Mäkelä)

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää