Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kohtaa naisten superpesiksen huippuottelussa Seinäjoen

 
Pesäkarhut kohtaa naisten superpesiksen huippuottelussa Seinäjoen


Viimesyksyiset semifinalistit Pesäkarhut ja Petojussit kohtaavat tiistaina Porin kiihkeässä illassa.

Joukkueiden lähtötilanne kauden ensimmäiseen keskinäiseen otteluun on hyvinkin erilainen. Porilaisilla on pelattuna jo kuusi peliä, joista Pesäkarhut on voittanut upeasti kaikki. Petojussit puolestaan on pelannut kolme ottelua, joista viimeisimmän he hävisivät viime keskiviikkona Lapualle. Molempia joukkueita on etukäteisveikkailuissa povattu mitalipeleihin ja odotettavissa onkin yksi kevään ehdottomista huippuotteluista Porissa.

Oman lisänsä tiistaina poikkeuksellisesti klo 18.30 alkavaan otteluun tuovat Urheilukanavan tv-kamerat. Ottelu välitetään suorana lähetyksenä Urheilukanavalla ja jo aiemmin päivällä Poriin tuodaan superpesistunnelmaa, kun Superpesiskiertue rantautuu Aittaluodon Expertin pihaan klo 12-15.

Pesäkarhujen ja Petojussien välinen ottelu on myös yksi Porin kaupungin 450-vuotisjuhlatapahtumista. Kaupunki ja Pesäkarhut tekivät aiemmin talvella yhteistyösopimuksen, jossa Porin kaupunki hankki kaikille yläasteiden oppilaille pääsyliput tähän otteluun.

- Hieno tapahtuma on varmasti tulossa, yleisöä saapuu todennäköisesti erittäin paljon. Olisihan se upeaa näyttää tv-katsojillekin todella runsasta yleisömäärää Porista. Pesäkarhujen yleisöennätys on vuodelta 2002, jolloin finaalissa Kirittäriä vastaan oli katsojia paikalla 2904. Uskon että päästään ainakin melko lähelle tuota lukemaa nyt, arvioi Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko.

Itse ottelusta on odotettavissa tasainen ja kova vääntö sarjapisteistä. Lukuisia taistelupareja on luvassa. Lukkarit Niina Luomanen ja Maiju Kangasluoma ottavat mittaa lautasen herruudesta, oman taistelunsa käyvät myös kovalyöntiset lyöjäjokerit Heidi Kuusisto ja Susanna Ylä-Kero. Pesäkarhujen tiivis ulkopeli joutuu tiukkaan testiin, Petojussien materiaalilla kun pitäisi olla eväitä hyvään sisäpeliin. Toisaalta myös Pesäkarhujen sisäpelin tulivoimaa testataan nyt kunnolla, vieraiden ulkopeli on perinteisesti ollut varsin aktiivista.

Pesäkarhuille kuluva viikko on todellinen mediaviikko. Porilaiset pelaavat tv-kameroiden edessä paitsi tiistaina kotona, niin myös lauantaina Viipurissa lappeenrantalaisten emännöimässä superpesisottelussa.

Pesiskiertue Road Show rantautuu Poriin

Tiistaina 3.6. Pesiskiertue Road Show esittäytyy Porissa Expert Aittaluodon pihalla klo 12-15.

Road Show kiertää Suomea 19 paikkakunnalla tekemässä suurelle yleisölle tutuksi Suomen kansallispeliä ja paikallista seuratoimintaa. Kiertueella esitellään pesistä ja uusimpia välineitä. Ohjelmassa on lisäksi pesisaiheisia kilpailuja, arvontoja sekä myynnissä mm. uusia fanituotteita.

Kevään kiertuepaikkakuntia ovat olleet Helsinki, Oulu, Turku sekä Koskenkorva ja nyt tiistaina siis Porissa. Tapahtumassa tapaat suosikkiseurasi huippupelaajia ja pääset kenties kokemaan aitoa pesistunnelmaa. Paikalla voit myös testata itsesi ja haastaa kaverisi: osuuko syöttö lautaseen, pysyyko pallo mailalla, mikä on heittotarkkuutesi? Mahdollisuus on myös voittaa kauden pääpalkintona oleva Suvi -vene tai muita mahtavia palkintoja. Paikalla Porin kiertuetapahtumassa ovat mm. aerobicin EM-kultamitalisti ja MM-hopeamitalisti Rita Niemi.

Urheilukanava on myös mukana kiertuetapahtumassa ja haastattelee paikalle saapuvia pesislegendoja, pelinjohtajia ja Pesäkarhujen avainpelaajia. Urheilukanava televisoi suorana lähetyksenä samana iltana kiertuepaikkakunnalla pelattavan superpesisottelun
Pesäkarhut Pori - Peto-Jussit Seinäjoki.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Lämsä, Pirskanen ja Nygård Pesäkarhuihin

Pesäkarhujen joukkueeseen saadaan ensi kaudella neljä loistavaa pelaajaa Oulusta, kun Emilia ja Annika Linnan lisäksi sopimuksen allekirjoittivat Eveliina Lämsä sekä Johanna Pirskanen.

Lue lisää
Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Henna Suominen Pesäkarhuihin, mestaruusjoukkueesta tukku jatkajia

Ensi kauden ensimmäiset pelaajajulkistukset pitävät sisällään niin tuttuja pelureita, kuin uusia kasvojakin.

Lue lisää
Tammi Cup 2021 on peruttu

Tammi Cup 2021 on peruttu

Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää
Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää
Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää
Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus

Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää