Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hirvikoskesta toukokuun pelaaja

 
Hirvikoskesta naisten superpesiksen toukokuun pelaaja

Pesäkarhujen Hanna Hirvikoski on valittu toukokuun pelaajaksi naisten Superpesiksessä. Miesten Superpesiksen toukokuun pelaajaksi valittiin Pattijoen Urheilijoiden Sami Haapakoski.

Hirvikoski sijoittui lyöjä-, etenijä-, kärkilyönti- ja tehotilastossa kaikissa viiden parhaan joukkoon ja johti joukkueensa alkukauden ilotulitusta, joka toi kuudesta ottelusta yhtä monta voittoa. Numerolla kuusi lyövän monipuolisen pelaajan tehot olivat 2+7 lyötyä, 9 tuotua ja 32 kärkilyöntiä. Nopeakinttuinen Hirvikoski pelaa ulkopelissä kopparina.

- Aika yllätyksenä tämä tuli. Ihan rehellisesti sanottuna en edes muistanut että tällaisia valitaan, mutta hienoltahan se tuntuu tulla valituksi kuukauden pelaajaksi. Aika kovaan joukkoon taisin päästä, kun miettii tuota miestenkin valintaa, Hirvikoski päivitteli.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut

Hirvikoski jatkaa Pesäkarhuissa 2009 ja 2010

Kuukauden pelaajaksi naisten superpesiksessä valittu Hirvikoski jatkaa Porin Pesäkarhuissa seuraavat kaksi vuotta. Hirvikoski ja Pesäkarhut solmivat maanantaina kaksivuotisen jatkosopimuksen.

- Hanna on ottanut tällä kaudella ison harppauksen kehityskaaressaan huippupelaajaksi. Hänen tulevaisuutensa näyttää hyvältä, monipuolisuudessaan Hanna on yksi tulevien vuosien valovoimaisimpia tähtipelaajia naisten superpesiksessä, kehuu Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko Hirvikoskea.

Pesäkarhujen tiedotteesta / Urheilupori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää