Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz Juniorit vahvistaa organisaatiotaan

 
FC Jazz Juniorit vahvistaa organisaatiotaan


FC Jazz Juniorit ry on palkannut uudeksi toiminnanjohtajaksi Teemu Eskolan, 29, ja nimittänyt nappulapäälliköksi Pasi Pihlaviston, 36.

Molempien toimenkuvat ovat seurassa uusia. Eskolan pesti on puolipäiväinen. Pihlavisto hoitaa nappulapäällikön tehtäviä oman liikunnanohjaajan työnsä ohessa.

FC Jazz Junioreissa on 230 lisenssipelaajaa ja 14 joukkuetta. Seuran edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kauttaan Satakunnan kolmosdivisioonassa. A-nuoret taistelevat SM-sarjassa, ja B-nuoret havittelevat sarjanousua ykkösdivisioonasta SM-sarjaan.

Suomen Palloliiton FC Jazz-j:lle tekemän FootPass –auditoinnin perusteella seuran suurimpia vahvuuksia ovat valmennuslinja, seuran talous ja sen suunnittelu sekä junioritoiminnan tehokkuus.

Tärkeimmät kehityskohteet ovat viestintä, organisaation selkeyttäminen ja vastuualueiden päivitys, urheilutoiminnan yhteisten toimintamallien laatiminen sekä strateginen suunnittelu. Uusi toiminnanjohtaja paneutuu työssään ensisijaisesti edellä mainittuihin asioihin.

Jalkapalloilijana Eskola on Porin Pallo-Tovereiden ja FC Jazzin kasvatti. Aikuisurallaan hän on edustanut vain Porin Palloilijoita. Eskola toimii tällä hetkellä PoPan futsalin liigajoukkueen valmentajana.

 

Mannila ja Rintanen A-valmentajakurssille

FC Jazz Juniorit on panostanut viime vuosina voimakkaasti valmentajakoulutukseen. Edustusjoukkueen, A-nuorten ja akatemiajoukkueen valmentaja Samu Koski aloitti syksyllä Jalkapallovalmentajakoulun (JVK), joka on futisvalmentajien ylin koulutusaste Suomessa. Koski aloitti koulun 24-vuotiaana ja on JVK:n kaikkien aikojen nuorin oppilas.

Viime perjantaina (30.5.) Suomen Palloliitto tiedotti, että Mikko Mannila ja Sami Rintanen ovat valittu A-valmentajakurssille. Kurssille valittiin koko Suomesta 16 valmentajaa.

Mannila valmentaa kuluvalla kaudella seuran edustusjoukkuetta ja A-nuoria. Rintanen toimii edustusjoukkueen sekä A- ja C-nuorien valmennustiimissä.

Rintanen suorittaa A-valmentajatutkinnon ohella Ammattivalmentajatutkinnon (VAT). Palloliitto järjestää yhdistelmäopinnot nyt ensi kertaa.

Rintanen kävi helmikuussa tutustumassa Espanjassa tutustumassa FC Barcelonan ja RCD Espanyolin junioritoimintaan sekä Katalonian jalkapalloliittoon. Maaliskuussa hän vieraili Tukholmassa Djurgården IF vieraana tutustumassa valmennustoimintaan. Samalla Pori Cup turnausjohtaja Pasi Nieminen haki vaikutteita DIF:in seuratoiminnasta.

FC Jazz Junioreiden vanhimpien ikäluokkien valmentajien osaaminen ja koulutustaso ovat kiitettävää luokkaa. Seuraavaksi seurassa panostetaan erityisesti aivan nuorimpien ikäluokkien vetäjiin ja heidän osaamiseensa.


Nappulapäällikkö Pasi Pihlaviston nimitys on osa tätä työtä. Nappulapäällikkö vastaa valmennuksen kehittämisestä ikäluokissa E11 ja nuoremmat sekä järjestää seuran koulufutis- ja päiväkotijalkapallotapahtumia.

 

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleTeemuEskola

Teemu Eskola

5.7.1978
Tiedot

Samu Koski

Tiedot

MikkoMannila

Mikko Mannila

2.3.1975
Tiedot

Pasi Pihlavisto

1971
Tiedot

Sami Rintanen

11.7.1974
Tiedot


Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää