Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut ja Lappeenranta tarjoavat kauden erikoisuuteen

 
Pesäkarhut ja Lappeenranta tarjoavat kauden erikoisuuteen


Pesäkarhut ja Lappeenranta tarjoavat kauden erikoisuuteen, superpesisottelu Viipurissa. Pesäpallo palaa näin Viipuriin, kun Lappeenranta ja Pori kohtaavat siellä lauantaina naisten superpesiksen kärkikamppailussa.

Viipuri oli aikoinaan 1930-luvulla hyvinkin maineikas pesäpallopaikkakunta sen aikaisessa Suomessa. Viime keväänä Lappeenrannan Pesä-Ysit lähti ideoimaan pesiksen viemistä rajan taakse ja nyt tuo kaikki on lauantaina totta. Projektipäällikkö Jani Valkeapään johdolla lappeenrantalaiset ovat tehneet valtavan työn ottelun ja järjestelyjen onnistumiseksi, odotettavissa on upea ja harvinainen pesistapahtuma.

- Oli todella hienoa päästä mukaan tähän juttuun, olemme alusta alkaen halunneet auttaa Pesäkarhuina projektissa niin paljon kuin mahdollista. Uskon että ottelusta puhutaan pitkään tapahtuman jälkeen, yleisöäkin on varmasti niin liikkeellä hyvin. Suomesta matkaa kansaa Viipuriin ja paikallisia kuulemman mukaan ottelu tulee kiinnostamaan, väkeä Viipurin stadionille mahtuu noin 6000. Toivotaan, että päästäisiin ainakin 3000 katsojaan, Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Venäläisiä kiinnostaa ottelussa paitsi itse laji niin todennäköisesti myös suuresti hyvin suosittu suomalainen tähtivieras, kun näet näyttelijä Ville Haapasalo on mukana ottelutapahtumassa. Myös mediaa saapuu Viipuriin runsaasti, jo pelkästään Suomesta on lähdössä ottelua seuraamaan parisenkymmentä eri mediaa. Urheilukanava välittää lauantaisen ottelun jälkilähetyksenä kanavallaan la-iltana alkaen klo 21.15.

- Me Pesäkarhuissa olemme saaneet mukaamme Viipuriin joitakin merkittäviä yhteistyökumppaneitamme, joiden kanssa matkaamme lähemmäksi Viipuria jo perjantaina. Lauantaina siirrymme junalla rajan yli ja paluu tapahtuu vielä pelin jälkeen upeasti laivalla Saimaan kanavaa pitkin, Kaijansinkko valottaa taustoja tapahtumalle.

- Urheilullisesti ottelusta on tulossa mielenkiintoinen, vastakkain on kaksi huippujoukkuetta ja tottakai me pyrimme jatkamaan seitsemän ottelun mittaista voittoputkea. Joukkueemme on terve eli kaikki pelaajamme ovat käytettävissä ja valmiita taistelemaan sarjapisteistä. Olosuhteet tuovat oman värinsä varmasti otteluun. Viipurin Avangard Omsk-stadionin pinta on luonnonnurmea, pallo tulee käyttäytymään siinä eri tavalla kuin hiekkatekonurmella. Otimme torstaina tuntumaa Porin stadionin nurmeen, jotta olisimme valmiimpia outoon alustaan. Mutta täytyy tietenkin muistaa että olosuhteet ovat molemmille joukkueille samat, asenne siinä
suhteessa ratkaisee paljon, Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää