Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut matkaa superpesiksen paikalliskamppailuun Raumalle

 
Pesäkarhut matkaa superpesiksen paikalliskamppailuun Raumalle


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue pyrkii jatkamaan voittoputkeaan rakkaan naapurinsa, Rauman Feran, kustannuksella keskiviikkona Raumalla.

Porilaisilla on alla kahdeksan peräkkäistä voittoa ja vain kolme pistettä on karannut vastustajille alkukauden hyvässä vireessä. Myös Rauma on orastavassa voittoputkessa, kun se voitti sekä Siilinjärven että Viinijärven viikonvaihteessa. Odotettavissa on siis kahden hyvällä itseluottamuksella liikkuvan joukkueen kohtaaminen.

- Pitkä Viipurin reissu on takana ja vieraskiertue jatkuu nyt tuohon lähinaapuriin. Sinnekin toki mennään bussilla, koska tunnettuahan on ettei Raumalle oikein junalla tai lentokoneellakaan voi mennä, naureskelee Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko.

- Saamme tähän alkuviikkoon kaksi laadukasta harjoitusta, maanantaina teimme fysiikkaa ja tiistaina sitten terävän lajiharjoituksen. Uskon että olemme valmiita sekä henkisesti,fyysisesti että pelillisesti kohtaamaan Feran. Näissä paikalliskamppailuissa on aina oma sykkeensä ja meille on tietenkin tärkeintä pitää oma tasomme, se tulee riittämään voittoon myös Raumalla. Joukkue on terveenä ja odotankin että ulkopelimme jatkuu liikkuvana ja tiiviinä. Sisäpelissä pyrimme jatkamaan laajalla materiaalilla pelaamistamme. Nöyriä meidän tulee olla itse pelille ja keskittyä siihen että hyvät suorituksemme jatkuvat. Kun vastustaja joutuu tekemään palot, emmekä itse aiheuta niitä liikaa, on sisäpelissä hyvä meininki,Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhuilla on kevätkierrosta jäljellä naisten superpesiksessä vielä kaksi ottelua, Raumalla käynnin jälkeen saapuu Jyväskylä Poriin viikon kuluttua keskiviikkona 18.6.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää