Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori vahvisti rivejään maalitykillä

 
FBT Pori vahvisti rivejään maalitykillä


Lasse Salminen,Classic
Oikealta ampuva Lasse Salminen liittyy FBT Porin miehistöön. Kuva: UrheiluTampere.com

Salibandyliigaan noussut FBT Pori on vahvistanut rivejään Tampereen Classicista siirtyvällä Lasse Salmisella. Uransa aikana liigakaukaloissa 200 kertaa maaliverkkoa heiluttanut Salminen solmi porilaisseuran kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Viime kaudella Salminen iski pelaamissaan 22 ottelussa tehot 14+16. Maajoukkueessa Salminen on esiintynyt seitsemässä ottelussa tehden yhtä monta monta maalia.

FBT Pori lähtee tulevaan liigakauteen maltillisin tavoittein. Tärkein tavoite on säilyminen liigassa ilman karsintaa. Joukkue on pitkälti sama, joka menneen kauden päätteeksi nosti porilaisen salibandyn pääsarjatasolle. Muutamia, tarkoin harkittuja, vahvistuksia on myös saatu. Toisesta porilaisseurasta siirtyivät jo keväällä Juho Miilunpalo ja Joel Vataja.

- Joukkue on pitkälti nyt kasassa, 1-2 mahdollisesti liigakokemusta omaavalle tai muuten selkeälle vahvistukselle jätetään kuitenkin vielä tilaa, toteaan FBT Porin puheenjohtaja Juhani Ruohonen.

- Peliajan puute ja oli päällimmäisiä syitä miksi Classicista lähdin. Joukkueessa oli kuitenkin paikalleni niin kovia pelaajia, joten näin tämän parhaaksi, Lasse "pöllö" Salminen kertaa syitä Poriin tuloonsa.

- Tulin Poriin tottakai auttamaan joukkuetta, ja pyrin omalta osaltani tekemään parhaani. Toinen selkeä tavoite on saada hyvien näyttöjen jälkeen paljon peliaikaa ja sitä kautta vastuuta. Vaimon yritys toi perheemme Vammalaan, joten matkojen puolestakin Pori on lähes yhtä pitkällä kuin Tamperekin, Salminen jatkaa.

Taustaa:
Salminen lähti Classicista kesken sopimuskauden, joka olisi pitänyt hänet Classicissa vielä tulevan kauden. Classicin toiminnanjohtaja ja päävalmentaja Pasi Peltola kuitenkin myöntyi sopimuksen purkuun, mikäli Salminen haluaa Porissa pelata. Salmisen perässä oli ainakin liiganousija ja isolla budjetilla kauteen lähtevä Nokian KrP. Kaudeksi 2009-2010 Salmisella onkin jo sopimus Nokian KrP:n kanssa.

 

FBT Pori lähtee kauden 2008 - 2009 Salibandyliigaan seuraavalla miehistöllä:
(siirtyneillä pelaajilla suluissa edellisen kauden seura)
Juuso Aho
Tomi Bergendahl, mv
Tomi Collander, mv
Teemu Helin
Kristo Kangas
Hannu Katila
Janne Kujansuu
Tony Leppijoki
Ville Mattila
Juho Miilunpalo (SBS Pori)
Riku Prokki
Kari Rimpelä
Joni Rokosa
Tatu Ruohonen
Lasse Salminen (SC Classic)
Ville Salonen
Jussi Taskinen
Juha Tikka
Ville Vahtera
Matti Vapaniemi
Joel Vataja  (SBS Pori)
Jani Vettenranta
Teijo Vienola

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


LasseSalminen

Lasse Salminen

29.9.1980 Tampere
Tiedot


Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää