Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori vahvisti rivejään maalitykillä

 
FBT Pori vahvisti rivejään maalitykillä


Lasse Salminen,Classic
Oikealta ampuva Lasse Salminen liittyy FBT Porin miehistöön. Kuva: UrheiluTampere.com

Salibandyliigaan noussut FBT Pori on vahvistanut rivejään Tampereen Classicista siirtyvällä Lasse Salmisella. Uransa aikana liigakaukaloissa 200 kertaa maaliverkkoa heiluttanut Salminen solmi porilaisseuran kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Viime kaudella Salminen iski pelaamissaan 22 ottelussa tehot 14+16. Maajoukkueessa Salminen on esiintynyt seitsemässä ottelussa tehden yhtä monta monta maalia.

FBT Pori lähtee tulevaan liigakauteen maltillisin tavoittein. Tärkein tavoite on säilyminen liigassa ilman karsintaa. Joukkue on pitkälti sama, joka menneen kauden päätteeksi nosti porilaisen salibandyn pääsarjatasolle. Muutamia, tarkoin harkittuja, vahvistuksia on myös saatu. Toisesta porilaisseurasta siirtyivät jo keväällä Juho Miilunpalo ja Joel Vataja.

- Joukkue on pitkälti nyt kasassa, 1-2 mahdollisesti liigakokemusta omaavalle tai muuten selkeälle vahvistukselle jätetään kuitenkin vielä tilaa, toteaan FBT Porin puheenjohtaja Juhani Ruohonen.

- Peliajan puute ja oli päällimmäisiä syitä miksi Classicista lähdin. Joukkueessa oli kuitenkin paikalleni niin kovia pelaajia, joten näin tämän parhaaksi, Lasse "pöllö" Salminen kertaa syitä Poriin tuloonsa.

- Tulin Poriin tottakai auttamaan joukkuetta, ja pyrin omalta osaltani tekemään parhaani. Toinen selkeä tavoite on saada hyvien näyttöjen jälkeen paljon peliaikaa ja sitä kautta vastuuta. Vaimon yritys toi perheemme Vammalaan, joten matkojen puolestakin Pori on lähes yhtä pitkällä kuin Tamperekin, Salminen jatkaa.

Taustaa:
Salminen lähti Classicista kesken sopimuskauden, joka olisi pitänyt hänet Classicissa vielä tulevan kauden. Classicin toiminnanjohtaja ja päävalmentaja Pasi Peltola kuitenkin myöntyi sopimuksen purkuun, mikäli Salminen haluaa Porissa pelata. Salmisen perässä oli ainakin liiganousija ja isolla budjetilla kauteen lähtevä Nokian KrP. Kaudeksi 2009-2010 Salmisella onkin jo sopimus Nokian KrP:n kanssa.

 

FBT Pori lähtee kauden 2008 - 2009 Salibandyliigaan seuraavalla miehistöllä:
(siirtyneillä pelaajilla suluissa edellisen kauden seura)
Juuso Aho
Tomi Bergendahl, mv
Tomi Collander, mv
Teemu Helin
Kristo Kangas
Hannu Katila
Janne Kujansuu
Tony Leppijoki
Ville Mattila
Juho Miilunpalo (SBS Pori)
Riku Prokki
Kari Rimpelä
Joni Rokosa
Tatu Ruohonen
Lasse Salminen (SC Classic)
Ville Salonen
Jussi Taskinen
Juha Tikka
Ville Vahtera
Matti Vapaniemi
Joel Vataja  (SBS Pori)
Jani Vettenranta
Teijo Vienola

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


LasseSalminen

Lasse Salminen

29.9.1980 Tampere
Tiedot


Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää