Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori vahvisti rivejään maalitykillä

 
FBT Pori vahvisti rivejään maalitykillä


Lasse Salminen,Classic
Oikealta ampuva Lasse Salminen liittyy FBT Porin miehistöön. Kuva: UrheiluTampere.com

Salibandyliigaan noussut FBT Pori on vahvistanut rivejään Tampereen Classicista siirtyvällä Lasse Salmisella. Uransa aikana liigakaukaloissa 200 kertaa maaliverkkoa heiluttanut Salminen solmi porilaisseuran kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Viime kaudella Salminen iski pelaamissaan 22 ottelussa tehot 14+16. Maajoukkueessa Salminen on esiintynyt seitsemässä ottelussa tehden yhtä monta monta maalia.

FBT Pori lähtee tulevaan liigakauteen maltillisin tavoittein. Tärkein tavoite on säilyminen liigassa ilman karsintaa. Joukkue on pitkälti sama, joka menneen kauden päätteeksi nosti porilaisen salibandyn pääsarjatasolle. Muutamia, tarkoin harkittuja, vahvistuksia on myös saatu. Toisesta porilaisseurasta siirtyivät jo keväällä Juho Miilunpalo ja Joel Vataja.

- Joukkue on pitkälti nyt kasassa, 1-2 mahdollisesti liigakokemusta omaavalle tai muuten selkeälle vahvistukselle jätetään kuitenkin vielä tilaa, toteaan FBT Porin puheenjohtaja Juhani Ruohonen.

- Peliajan puute ja oli päällimmäisiä syitä miksi Classicista lähdin. Joukkueessa oli kuitenkin paikalleni niin kovia pelaajia, joten näin tämän parhaaksi, Lasse "pöllö" Salminen kertaa syitä Poriin tuloonsa.

- Tulin Poriin tottakai auttamaan joukkuetta, ja pyrin omalta osaltani tekemään parhaani. Toinen selkeä tavoite on saada hyvien näyttöjen jälkeen paljon peliaikaa ja sitä kautta vastuuta. Vaimon yritys toi perheemme Vammalaan, joten matkojen puolestakin Pori on lähes yhtä pitkällä kuin Tamperekin, Salminen jatkaa.

Taustaa:
Salminen lähti Classicista kesken sopimuskauden, joka olisi pitänyt hänet Classicissa vielä tulevan kauden. Classicin toiminnanjohtaja ja päävalmentaja Pasi Peltola kuitenkin myöntyi sopimuksen purkuun, mikäli Salminen haluaa Porissa pelata. Salmisen perässä oli ainakin liiganousija ja isolla budjetilla kauteen lähtevä Nokian KrP. Kaudeksi 2009-2010 Salmisella onkin jo sopimus Nokian KrP:n kanssa.

 

FBT Pori lähtee kauden 2008 - 2009 Salibandyliigaan seuraavalla miehistöllä:
(siirtyneillä pelaajilla suluissa edellisen kauden seura)
Juuso Aho
Tomi Bergendahl, mv
Tomi Collander, mv
Teemu Helin
Kristo Kangas
Hannu Katila
Janne Kujansuu
Tony Leppijoki
Ville Mattila
Juho Miilunpalo (SBS Pori)
Riku Prokki
Kari Rimpelä
Joni Rokosa
Tatu Ruohonen
Lasse Salminen (SC Classic)
Ville Salonen
Jussi Taskinen
Juha Tikka
Ville Vahtera
Matti Vapaniemi
Joel Vataja  (SBS Pori)
Jani Vettenranta
Teijo Vienola

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


LasseSalminen

Lasse Salminen

29.9.1980 Tampere
Tiedot


Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Salibandyliigaan ensi kaudeksi noussut Karhut on saanut riveihinsä viime kaudella Salibandyliigassa kaikkiaan 21 maalia iskeneen Antti Vuorisen. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy Karhujen riveihin Rauman SalBasta.

Lue lisää