Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärkikamppailu, ´kevään finaali´, keskiviikkona Porissa

 
Kärkikamppailu, "kevään finaali", keskiviikkona Porissa

Naisten superpesiksessä saadaan kevätkierros täyteen keskiviikkona. Juhannusta ja Itä-Länttä lähdetään ainakin Porissa odottelemaan huikean kärkikamppailun tunnelmissa, sillä Pesäkarhut ja Kirittäret kohtaavat keskiviikkoisessa huippuottelussa Porin pesäpallostadionilla. Joukkueet ovat kärkikaksikkona sarjataulukossa Pesäkarhujen ollessa Jyväskylää edellä pisteen verran kun yhdeksän ottelua on takana. Ottelun voittaja lähtee siis juhannuksen viettoon sarjajohtajana.

"Upea kevätkierroksen huipennus on luvassa. Kaksi hyvää ulkopeliä pelaavaa porukkaa on vastakkain, sisäpelissä uskaliaampi tulee olemaan vahvoilla. Meillä on alla yhteisharjoittelusta vapaa viikonloppu, saimme ladattua akkuja tähän peliin ja samalla tehtyä myös fyysistä harjoitusta syksyäkin ajatellen. Jyväskylä on tälläkin kaudella hyvä joukkue, jotain kait kertoo sekin että heiltä valittiin taas kerran peräti seitsemän pelaajaa ja pelinjohtaja naisten Itä-Länteen. Näin sunnuntaina Kirittärien hieman ehkä nihkeän esityksen Siilinjärveä vastaan, taisi olla heidänkin ajatukset jo tässä kärkikamppailussa", Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko ennakoi tulevaa.

Jos muodostaa Jyväskylä rungon Idän joukkueesta, niin vastaavaa tekee Pesäkarhut Lännen joukkueessa. "Onhan se hienoa että meiltä valittiin arvo-otteluun viisi pelaajaa ja pelinjohtajamme Jarmo Ania, eikä varmaan ollut kaukana parin lisäpaikankaan saaminen" , Kaijansinkko viittaa valintoihin tarkoittaen kaiketi lisäpaikoilla lähinnä Niina Luomasta ja Heidi Kuusistoa. Pesäkarhuista valittiin Raahen Itä-Länteen ensikertalaisina Hanna Hirvikoski ja Sanni Vainio-Hynnilä, lisäksi tunnustuksen hyvästä alkukaudesta saivat Kaisa Kärkkäinen, Niina Mäkiviita ja Carita Toiviainen. " Aika harvoin samassa runkosarjan ottelussa esiintyy näin monta itä-länsi-pelaajaa, odotettavissa on siis varmastikin tähtien taistelu- alkukauden todellinen huipennus", Petri Kaijansinkko hehkuttaa keskiviikko-illan jännitysnäytelmää.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää