Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porin Ässät palkkasi maalivahtivalmentajan

 
Porin Ässät palkkasi maalivahtivalmentajan


Ässät on solminut kahden vuoden päätoimisen sopimuksen maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen kanssa. Sopimukseen sisältyy Ässien kahden vuoden optio. Edustusjoukkueen maalivahtivalmentajatehtävien ohella hän vastaa myös A-, B-, ja C-nuorten kilpakiekkojoukkueiden maalivahtivalmennuksen organisoimisesta sekä koulutuksesta. 42-vuotias Lehtonen saapuu Poriin Norjan Stavangerista, jossa hän toimi valmennuspäällikkönä maalivahtivalmennuksen ohella. Hämeenlinnalaislähtöinen Lehtonen on toiminut maalivahtivalmentajana 1980-luvun lopusta alkaen. Aikaisempia työnantajia ovat olleet mm. HPK, Suomen Jääkiekkoliitto, Jokipojat, Ambri Piotta (Sveitsi), Kiinan maajoukkue sekä Suomen U-16-, U-17- ja U-19 maajoukkueet.

-Haluan kiittää Ässiä tästä mahdollisuudesta. Tulen hyvillä mielin ja työhaluja uhkuen Porin Ässiin. Alpo Suhosella on aivan mieletön valmennuskokemus ja Mika Pieniniemen tunnen ennestään. Hän on myös erittäin hyvä valmentaja, Kari Lehtonen kommentoi.

-Odotan maalivahdeiltamme molemminpuolista yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Yritän auttaa heitä mahdollisimman paljon eteenpäin. Terve kilpailu peliajasta on hyvä asia. Pelipaikkoja ei vielä ole jaettu mihinkään suuntaan. Eero Kilpeläinen on minulle ennestään tuttu kaveri nuorten maajoukkueesta. Muiden maalivahtiemme kanssa en ole vielä ollut tekemisissä.

Kari Lehtonen liittyy elokuun alussa Ässien valmennustiimiin, johon hänen lisäkseen kuuluvat Alpo Suhonen (päävalmentaja), Mika Pieniniemi (valmentaja), Pasi Kaukoranta (valmentaja) sekä Jussi Hirvonen (fysiikkavalmentaja).

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt pitkän sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. Sopimus kestää kevääseen 2020 asti ja se sisältää ulkomaan-pykälän kaudesta 2019 – 2020.

Lue lisää
Jarno Kärki palaa Ässiin

Jarno Kärki palaa Ässiin

Ässät ja Jarno Kärki ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Tämän kauden päävalmentaja Jyrki Aho ei jatka seurassa kaudella 2018 - 2019.

Lue lisää
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää