Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porin Ässät palkkasi maalivahtivalmentajan

 
Porin Ässät palkkasi maalivahtivalmentajan


Ässät on solminut kahden vuoden päätoimisen sopimuksen maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen kanssa. Sopimukseen sisältyy Ässien kahden vuoden optio. Edustusjoukkueen maalivahtivalmentajatehtävien ohella hän vastaa myös A-, B-, ja C-nuorten kilpakiekkojoukkueiden maalivahtivalmennuksen organisoimisesta sekä koulutuksesta. 42-vuotias Lehtonen saapuu Poriin Norjan Stavangerista, jossa hän toimi valmennuspäällikkönä maalivahtivalmennuksen ohella. Hämeenlinnalaislähtöinen Lehtonen on toiminut maalivahtivalmentajana 1980-luvun lopusta alkaen. Aikaisempia työnantajia ovat olleet mm. HPK, Suomen Jääkiekkoliitto, Jokipojat, Ambri Piotta (Sveitsi), Kiinan maajoukkue sekä Suomen U-16-, U-17- ja U-19 maajoukkueet.

-Haluan kiittää Ässiä tästä mahdollisuudesta. Tulen hyvillä mielin ja työhaluja uhkuen Porin Ässiin. Alpo Suhosella on aivan mieletön valmennuskokemus ja Mika Pieniniemen tunnen ennestään. Hän on myös erittäin hyvä valmentaja, Kari Lehtonen kommentoi.

-Odotan maalivahdeiltamme molemminpuolista yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Yritän auttaa heitä mahdollisimman paljon eteenpäin. Terve kilpailu peliajasta on hyvä asia. Pelipaikkoja ei vielä ole jaettu mihinkään suuntaan. Eero Kilpeläinen on minulle ennestään tuttu kaveri nuorten maajoukkueesta. Muiden maalivahtiemme kanssa en ole vielä ollut tekemisissä.

Kari Lehtonen liittyy elokuun alussa Ässien valmennustiimiin, johon hänen lisäkseen kuuluvat Alpo Suhonen (päävalmentaja), Mika Pieniniemi (valmentaja), Pasi Kaukoranta (valmentaja) sekä Jussi Hirvonen (fysiikkavalmentaja).

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää