Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porin Ässät palkkasi maalivahtivalmentajan

 
Porin Ässät palkkasi maalivahtivalmentajan


Ässät on solminut kahden vuoden päätoimisen sopimuksen maalivahtivalmentaja Kari Lehtosen kanssa. Sopimukseen sisältyy Ässien kahden vuoden optio. Edustusjoukkueen maalivahtivalmentajatehtävien ohella hän vastaa myös A-, B-, ja C-nuorten kilpakiekkojoukkueiden maalivahtivalmennuksen organisoimisesta sekä koulutuksesta. 42-vuotias Lehtonen saapuu Poriin Norjan Stavangerista, jossa hän toimi valmennuspäällikkönä maalivahtivalmennuksen ohella. Hämeenlinnalaislähtöinen Lehtonen on toiminut maalivahtivalmentajana 1980-luvun lopusta alkaen. Aikaisempia työnantajia ovat olleet mm. HPK, Suomen Jääkiekkoliitto, Jokipojat, Ambri Piotta (Sveitsi), Kiinan maajoukkue sekä Suomen U-16-, U-17- ja U-19 maajoukkueet.

-Haluan kiittää Ässiä tästä mahdollisuudesta. Tulen hyvillä mielin ja työhaluja uhkuen Porin Ässiin. Alpo Suhosella on aivan mieletön valmennuskokemus ja Mika Pieniniemen tunnen ennestään. Hän on myös erittäin hyvä valmentaja, Kari Lehtonen kommentoi.

-Odotan maalivahdeiltamme molemminpuolista yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Yritän auttaa heitä mahdollisimman paljon eteenpäin. Terve kilpailu peliajasta on hyvä asia. Pelipaikkoja ei vielä ole jaettu mihinkään suuntaan. Eero Kilpeläinen on minulle ennestään tuttu kaveri nuorten maajoukkueesta. Muiden maalivahtiemme kanssa en ole vielä ollut tekemisissä.

Kari Lehtonen liittyy elokuun alussa Ässien valmennustiimiin, johon hänen lisäkseen kuuluvat Alpo Suhonen (päävalmentaja), Mika Pieniniemi (valmentaja), Pasi Kaukoranta (valmentaja) sekä Jussi Hirvonen (fysiikkavalmentaja).

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää