Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Karhut ry ja FBT Sharks ry yhdistyivät FBT KARHUT UNITED ry:ksi

 
FBT Karhut ry ja FBT Sharks ry yhdistyivät FBT KARHUT UNITED ry:ksi

FBT Karhut ry on muuttanut viralliseksi nimekseen FBT Karhut United ry, josta voidaan käyttää lyhennystä Karhut. Samalla porilaisen salibandyjunioritoimintaan erikoistuneen FBT Sharksien juniorijoukkueet siirtyvät kokonaisina organisaatioina FBT Karhut United ry:seen, mukaan lukien valmentajat, muut toimihenkilöt ja pelaajat.
 
Satakunnan suurin salibandyseura
FBT Karhut United vahvisti asemaansa Satakunnan suurimpana salibandyseurana, yhdistymisen jälkeen FBT Karhut Unitedilla on n. 500 lisenssipelaajaa. Joukkueita kaudella 2008-09 on n. 30. SSBL:n (Suomen Salibandyliiton) sarjoissa pelaavat tyttö- ja poikajuniorit aina F00-junioreiden alueellisista sarjoista valtakunnallisiin sarjoihin. Esimerkkinä poikien A-nuoret, jotka pelaavat korkeimmalla sarjatasolla -SM-sarjassa. Naisten puolella edustusjoukkue pelaa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, 1.divisioonassa.
 
SSBL:n sarjojen ulkopuolella jatketaan Minipoikien ja Minityttöjen kerhotoimintaa sekä yhteistyössä FBT Porin kanssa toimii FBT Diesel, joka on seurojen toimihenkilöille ja juniorien vanhemmille tarkoitettu salibandykerho.
 
Erillinen yhdistys eli FBT Pori ry jatkaa edelleen FBT Karhut United ry:n miesten edustusjoukkueen asioiden hoitamista. FBT Pori nousi kaudeksi 2008-2009 Salibandyliigaan.
 
Seuran tarkoituksena on edelleenkin edistää ja kohottaa salibandyn harrastusta, kehittää jäsentensä ryhtiä ja henkistä vireyttä, innostaa jäseniään ja muitakin henkilöitä toimimaan seuran päämäärien toteuttamiseksi.
 
FBT Karhut United ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin seuran vuosikokouksessa Petri Harjula.
 
- Kolme vuotta jatkunut yhteistyö sai näin arvoisensa sinetin. Salibandy on jatkuvasti kasvava laji, joka kerää vuosi vuodelta enemmän harrastajia. FBT Karhut United pyrkii vastamaan tähän nyt tapahtuvalla voimien yhdistämisellä ja toiminnan jäntevöittämisellä, näkee tuore FBT Karhut United ry:n puheenjohtaja Petri Harjula.
 
FBT Karhut United ry:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää