Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Karhut ry ja FBT Sharks ry yhdistyivät FBT KARHUT UNITED ry:ksi

 
FBT Karhut ry ja FBT Sharks ry yhdistyivät FBT KARHUT UNITED ry:ksi

FBT Karhut ry on muuttanut viralliseksi nimekseen FBT Karhut United ry, josta voidaan käyttää lyhennystä Karhut. Samalla porilaisen salibandyjunioritoimintaan erikoistuneen FBT Sharksien juniorijoukkueet siirtyvät kokonaisina organisaatioina FBT Karhut United ry:seen, mukaan lukien valmentajat, muut toimihenkilöt ja pelaajat.
 
Satakunnan suurin salibandyseura
FBT Karhut United vahvisti asemaansa Satakunnan suurimpana salibandyseurana, yhdistymisen jälkeen FBT Karhut Unitedilla on n. 500 lisenssipelaajaa. Joukkueita kaudella 2008-09 on n. 30. SSBL:n (Suomen Salibandyliiton) sarjoissa pelaavat tyttö- ja poikajuniorit aina F00-junioreiden alueellisista sarjoista valtakunnallisiin sarjoihin. Esimerkkinä poikien A-nuoret, jotka pelaavat korkeimmalla sarjatasolla -SM-sarjassa. Naisten puolella edustusjoukkue pelaa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, 1.divisioonassa.
 
SSBL:n sarjojen ulkopuolella jatketaan Minipoikien ja Minityttöjen kerhotoimintaa sekä yhteistyössä FBT Porin kanssa toimii FBT Diesel, joka on seurojen toimihenkilöille ja juniorien vanhemmille tarkoitettu salibandykerho.
 
Erillinen yhdistys eli FBT Pori ry jatkaa edelleen FBT Karhut United ry:n miesten edustusjoukkueen asioiden hoitamista. FBT Pori nousi kaudeksi 2008-2009 Salibandyliigaan.
 
Seuran tarkoituksena on edelleenkin edistää ja kohottaa salibandyn harrastusta, kehittää jäsentensä ryhtiä ja henkistä vireyttä, innostaa jäseniään ja muitakin henkilöitä toimimaan seuran päämäärien toteuttamiseksi.
 
FBT Karhut United ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin seuran vuosikokouksessa Petri Harjula.
 
- Kolme vuotta jatkunut yhteistyö sai näin arvoisensa sinetin. Salibandy on jatkuvasti kasvava laji, joka kerää vuosi vuodelta enemmän harrastajia. FBT Karhut United pyrkii vastamaan tähän nyt tapahtuvalla voimien yhdistämisellä ja toiminnan jäntevöittämisellä, näkee tuore FBT Karhut United ry:n puheenjohtaja Petri Harjula.
 
FBT Karhut United ry:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää