Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pyöräilyammattilaiset Porin SM-kisoihin

 
Pyöräilyammattilaiset Porin SM-kisoihin


Koiviston Isku järjestää 27.6.-29.6. maantiepyöräilyn SM-kilpailut Ulvilassa ja Porissa. Perjantaina ajetaan klo 16 alkaen Ulvilan Harjunpäässä väliaikalähtöiset kilpailut miehet ja naiset elite sekä M-18 ja N-18 –sarjoissa. Kilpailumatkat ovat 16 – 42km.

Lauantaina ja sunnuntaina ajetaan yhteislähtöiset kilpailut Porin keskustan tuntumassa. 14,1 km reitillä. Kilpailujen lähtö ja maali sijaitsevat Etelärannassa Cafe Jazzin kohdalla. Lauantaina klo 14 kilpailevat M-18, naiset elite ja N-18 –sarjat. Matkat ovat 4-8 kierrosta eli 56-115 km. Sunnuntaina kilpailaan miesten elite ja U-23 juniorien –sarjoissa klo 10.00 alkaen, ja he ajavat 13 kierrosta eli 183 km.

Perjantain aika-ajoon ovat ilmoittautuneet mm. Tommi Martikainen, Jarmo Rissanen, Matti Helminen, Matti Pajari ja Jussi Veikkanen. Sunnuntain maantieajossa nähdään mm. Mika Nieminen, Tommi Martikainen, Jarmo Rissanen, Matti Pajari, Matti Helminen, Marek Salermo, Jussi Veikkanen ja Kjell Carlström.

Porilaisseuroja edustavat yhteislähtökilpailussa kevään ja alkukesän Belgiassa ja Hollannissa ajanut Tarmon Lotta Lepistö naisten elitessä lauantaina ja sunnuntaina ovat vuorossa U-23 junioreissa kilpaileva Jussi Eskelinen ja eliteluokassa Pyörä-Karhujen Joni Loukkola, Tarmon Jyrki Lepistö, Pekka Lehtonen, Taneli Vartio ja isäntäseuran Iskun Juhani Timmerbacka, Jukka-Pekka Santala, Antti Träskelin ja Ilpo Kyllönen.

Väliaikalähtöisiin kilpailuihin perjantaina porilaisista osallistuvat Lotta Lepistö ja Pyörä-Karhujen Pia Humisto naisten eliteluokassa sekä Jussi Eskelinen, Taneli Vartio ja Jyrki Lepistö.

Tällä hetkellä väliaikalähtöisiin kilpailuihin on ilmoittautunut yhteensä 101 ja yhteislähtökilpailuihin 133 kilpailijaa.

Koiviston Iskun tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen ensimmäinen päivä toi Poriin kaksi SM-mitalia

Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen ensimmäinen päivä toi Poriin kaksi SM-mitalia

Maantiepyöräilyn väliaikalähtöiset Suomen Mestaruuskilpailut ajettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä Ulvilan Harjunpäässä. Porin Tarmon Jussi Eskelinen voitti U23 -sarjansa SM-kullan. Tarmon Lotta Lepistö puolestaan saavutti naisten sarjassa SM-hopeaa.

Lue lisää

Jouko Mäkelä voitti Lattomeri-ajon

10. Lattomeri-ajot avasivat perinteiseen tapaan kotimaan maantiepyöräilykauden Porissa. Kankaanpääläinen Continental teamin Jouko Mäkelä polki yleisen sarjan voittoon. Kilpailut ajettiin kylmässä ja märässä säässä ja tuomarineuvosto lyhensi kilpailumatkoja.

Lue lisää

Lattomeri-ajot käynnistävät perinteisesti pyöräilyn kilpakauden

Koiviston Isku ry:n pyöräilyjaosto järjestää Suomen maantiepyöräilyn kilpailukauden avauskilpailuna järjestyksessään 10. Lattomeri-ajot ensi sunnuntaina.

Lue lisää

Maantiepyöräilyn SM-kilpailut ensi kesänä Porissa

Koiviston Iskun isännöimät kilpailut ovat järjestyksessään jo 97. maantiepyöräilyn SM-kilpailut, mutta ne järjestetään Porissa vasta ensimmäistä kertaa.

Lue lisää

Ammattilaisjoukkue Lattomeri-ajoihin

Koiviston Isku täyttää tänä vuonna 80 vuotta ja juhlavuoden kilpailutapahtumat aloittaa jo 9. kertaa ajettava Lattomeri-ajot sunnuntaina 15.4.

Lue lisää

Koiviston Iskun ja Chebici teamin elitepyöräilijät yhdistävät voimansa

Koiviston Iskun ja Järvenpään Pyöräilijöitä edustava Chebici team tekivät yhteistyösopimuksen kaudelle 2007.

Lue lisää