Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen kevätkierros menestys myös yleisömäärissä

 
Pesäkarhujen kevätkierros menestys myös yleisömäärissä


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen menestyksekäs kevätkausi näkyy myös yleisömäärissä Porin pesäpallostadionilla. Kotiotteluiden yleisökeskiarvo oli yli 1200 kevätkierroksella.

Pesäkarhujen kotiotteluissa on käynyt tähän mennessä yli 6000 katsojaa. Viiden kotiottelun keskiarvo katsojamäärissä on upea, peräti 1214 katsojaa. Lukemassa on kasvua viime kauden lopulliseen keskiarvon verrattuna lähes 100 katsojaa.

- Olemme todella kiitollisia yleisöllemme tuesta, väkeä on käynyt todella hyvin. Tuo yli 1200 katsojan keskiarvo kotiotteluissamme on lukema, jota lähelle ei pääse yksikään muu naisten superpesisjoukkue. Lisäksi katsojakeskiarvomme on varmasti miesten superpesiksen lukuihin verrattaessa täysin kilpailukykyinen. Uskoisin että olemme edelleen ylivoimainen markkinajohtaja yleisömäärissä kaikissa naisten palloilulajeissa maassamme. Tästä on hyvä jatkaa kohti syyskierroksen otteluja. Kun menestymme jatkossakin, uskon yleisön löytävän jopa kasvamassa määrin otteluihimme. Olemme tällä hetkellä kovaa yleisötavoitettamme jopa edellä, lähdimme näet tavoittelemaan tälle kaudelle 5 prosentin kasvua viime kauden yleisömääriimme kotiotteluissa, Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää