Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPaFutsal taisteli pisteen sarjakärki MuSalta

 
PoPaFutsal taisteli pisteen sarjakärki MuSalta


Siipirikkoinen PoPaFutsal aiheutti torstaina yllätyksen Satakunnan Kolmosessa. Kotijoukkue taisteli 0-0 tasurin ja aiheutti Musan Salamalle kauden ensimmäisen pistemenetyksen.

Salaman maaliin ei ole tehty kuluvan kauden aikana yhtään maalia. Huima nollaputki jatkui torstainakin, vaikka PoPaFutsalilla oli muutama maukas paikka.

Kotijoukkueen tilanteet syntyivät pääsääntöisesti vasemman laidan kautta. Laidalla viilettänyt Ville Valli esitteli taitojaan ensimmäisellä puoliajalla upealla saksipotkulla, joka suuntautui vain niukasti ohi MuSan maalin.

Toisella puoliajalla Valli tarjoili muutaman maukkaan keskityksen, mutta Tuomas Stenfors ja Jani Niemi eivät aivan onnistuneet viimeistelyssä.

Loput PoPaFutsalin muutamista maalintekotilanteista syntyivät erikoistilanteista, joissa parhaiten esiintyi vahva Petteri Pitkänen.

PoPaFutsal tukki ottelussa Pitkäsen, Niemen ja Aleksi Vihtilän ansiosta keskikentän keskustan. Niinpä MuSa joutui pelaamaan pitkää palloa. Kotijoukkueen puolustus kuitenkin kesti maalivahti Lassi Väkiparran johdolla Salaman paineen.

PoPaFutsal joutui otteluun ilman koko kauden joukkueessa pelanneita edustuksen Lauri Tenhusta ja Juho Lehtovaaraa. Lisäksi vakiomiehistä olivat sivussa Niko Puputti, Vesa Furuholm ja Jani Raukko.

Lisähuolia joukkue sai jo 10. minuutin pelin jälkeen, kun Keke Mäenpään nilkan nivelsiteet katkesivat. Kuukauden päästä selviää tarvitseeko Keken nilkka leikkaushoitoa, vai riittääkö pelkkä kipsaus. Joka tapauksessa miehen kausi on ohi. Keken loukkaantuminen vaikeuttaa myös beachfutiksen hallitsevan Suomen mestarin Mesikämmen BF:n taistoa tämän vuoden tittelistä. Keken heittokäsi oli joukkueen tappavin ase.

Myös maalivahti Väkiparta joutui jättämään rajun törmäyksen jälkeen kentän, kun pelattiin jo erotuomarin antamaa lisäaikaa.

PoPaFutsalin esitys oli taisteleva, mikä ilahdutti joukkuetta ja taustoja. Nuorekas MuSa oli yritteliäs ja vauhdikas, mutta viimeistely ei tällä kertaa toiminut. Ottelun erotuomaristo oli Vesa Saarisen johdolla täysin tehtäviensä tasolla.

Porin Palloilijoiden tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Toni Mäenpää

19.6.1979
Tiedot


Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää