Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen ykköspesisjoukkueeseen ja b-tyttöihin vahvistus Turusta

 
Pesäkarhujen ykköspesisjoukkueeseen ja b-tyttöihin vahvistus Turusta


Pesäkarhujen nuorten superpesis- ja ykköspesisjoukkueeseen liittyy syyskierrokselle uusi pelaaja, kun 17-vuotias Mia-Maria Jauhiainen tulee Poriin Turku-Pesiksestä.

Mia-Maria on pelannut alkukauden Turussa naisten superpesistä ja b-tytöissä nuorten superia. Hän on pelannut naisten joukkueessa sekä lukkarina että etenijäjokerina. Jauhiaisen sopimuksessa on myös optio kuulumisesta Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmään kaudella 2009.

- Mia-Maria tulee pelaamaan tällä kaudella b-tyttöjen ja ykköspesiksen pelit puoliksi näiden joukkueiden lukkarin Jetta Joensuun kanssa. Halusimme antaa Jauhiaiselle mahdollisuuden osoittaa kykyjään Pesäkarhuissa sekä nyt että myös tulevaisuutta
silmälläpitäen. Hänen tulonsa meille vankistaa entisestään b-tyttöjemme mahdollisuuksia taistella jopa kirkkaimmastakin mitalista nuorten superpesiksessä. Naisten superpesiksessä pelaamisesta Pesäkarhuissa jo tällä kaudella keskustelemme kauden vanhetessa, mikäli se tulee tarpeelliseksi esimerkiksi terveystilanteen johdosta. Osittain Mia-Maria tulee harjoittelemaan myös naisten joukkueen mukana, jotta superpesislukkarimme Niina Luomanen saa mahdollisuuden panostaa kevätkautta enemmän myös sisäpelin harjoitteluun tilanneharjoittelussamme, Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko taustoittaa siirron perusteita.

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen rakentaminen kohti kautta 2009 etenee heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

- Mikäli asiat edistyvät uskomukseni mukaan, pääsemme julkistamaan alkuviikosta uusia jatkosopimuksia, Kaijansinkko vihjaisee.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 B-tytöt

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää