Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vimpeli-palkinto Pesäkarhuille

 
Vimpeli-palkinto Pesäkarhuille


Kuvanveistäjä Kari Ovaska, joka on tehnyt mm. Vimpelin pesäpalloilijapatsaan, on lahjoittanut Vimpelin Vedolle pesäpalloilijapatsaan pienoisjäljennöksen. Tämä pienoisjäljennös annetaan vuosittain Itä-Länsi ottelun yhteydessä kiertopalkintona yhteisölle, yritykselle tai yksityiselle henkilölle, jonka katsotaan merkittävällä tavalla tukeneen tai tehneen työtä pesäpalloilun hyväksi.

Palkintoraadin ovat muodostaneet Vimpelin Vedon, Pesäpalloliiton ja edellisen vuoden miesten ja naisten superpesisvoittajajoukkueiden edustajat. Tänä vuonna raadissa ovat olleet Arto Ojaniemi Pesäpalloliitosta, Veikko Lahtinen Kirittäristä, Jorma Kosunen Hyvinkään Tahkosta ja puheenjohtajana Matti Lehto Vimpelin Vedosta.
 
Kiertopalkinnon ovat saaneet v. 1994 Rannila Steel Oy Vimpelistä, v. 1995 Mauno Liljamo Lapualta, v.1996 Osuuspankkiryhmä, v. 1997 Sotkamon Jymy , v. 1998 MTV 3, v. 1999 Sotkamon kunta, v. 2000 Kiteen Pallo 90, v. 2001 Rautaruukki Oyj, v. 2002 Antti Alho, v. 2003 Liikenneturva, v. 2004 Vimpelin Veto,  v. 2005 Värimiehet OY, v. 2006 Antero Viherkenttä ja v. 2007 Karhun tuotemerkki. Tänä vuonna Vimpeli-palkinto on päätetty myöntää Porin Pesäkarhuille.

Perusteluna palkintoraati esittää seuraavaa:
Pesäkarhut on määrätietoisella ja tavoitteellisella työllä noussut pesäpalloseurojen eturiviin ja samalla koko valtakunnan suosituimmaksi naisten pallopeliseuraksi. Kuuden viimeisen kauden aikana Pesäkarhut on ollut naisten superpesiksen ja samalla koko valtakunnan naispallopelien katsojatilaston ykkönen. Tähän on päästy tehokkaalla toiminnallisella otteella, jolla porilaiset on saatu sitoutettua seuran toimintaan. Kun vielä taloudellinen puoli on hoidettu loistavasti on syntynyt seura, jonka toiminnasta jokainen voi ottaa mallia ja oppia.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää