Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut pistejahtiin pohjoiseen

Pesäkarhut pistejahtiin pohjoiseen

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue matkaa syyskierroksen ensimmäiseen vierasotteluun kauas pohjoiseen, kun tie vie Tyrnävälle sunnuntaiksi. Porilaisilla on alla yhdentoista voiton putki ja sarjajohto vankasti omiss käsissä. Tyrnävä aloitti syyskierroksen keskiviikkona tappiolla Lapualla.

- Pelin parantaminen on juuri päällimmäisenä mielessä, kun onnistumme siinä, uskon myös voittoputkemme jatkuvan. Tyrnävältä ei ole koskaan ollut helppo hakea voittoa, niinpä tähänkin vierasotteluun olemme valmistautuneet huolellisesti. Lähdimme matkaan jo lauantaina iltapäivästä ja yövymme yhteistyökumppanimme Piispalan leirikeskuksen tiloissa Kannonkoskella, kertoo Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko.

Pesäkarhut saa kokoonpanoonsa takaisin flunssasta toipuneen Sanni Vainio-Hynnilän. Näinollen koko joukkue on taas käytettävissä.

- Tyrnävän kahden kärjen peli meidän on eliminoitava hyvällä ulkopelillä ja tietenkin tärkeää on pitää lyöjäjokeri Tanja Vehniäinen kurissa. Omassa sisäpelissä on turhat palot saatava vähenemään, se mahdollistaa laajan materiaalimme kokonaisvaltaista hyödyntämistä. Osittain on kysymys myös nöyryydestä, Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SanniVainio-Hynnilä

Sanni Vainio-Hynnilä

Tiedot

TanjaVehniäinen

Tanja Vehniäinen

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää