Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa jatkoi voitokkaasti, Sumiala iski ottelun ainokaisen

 
PoPa jatkoi voitokkaasti, Sumiala iski ottelun ainokaisen


FC PoPa jatkoi voittoputkeaan Raumalla, kun Pallo-Iirot kaatui kiihkeiden vaiheiden jälkeen 0-1.

Ottelu oli molemmille joukkueille todella tärkeä ja, kun panoksena oli vielä Satakunnan herruuskin niin taistelu kentällä oli kovaa. PoPa aloitti ottelun todella väkevästi ja vajaan minuutin jälkeen porilaisilla oli paikantynkä mutta Iirojen puolustus hoiti tilanteen väljemmille vesille. Varsinkin ensimmäinen vartti meni porilaisten komennossa ja muutamilla hienoilla syöttöketjuilla revittiin raumalaisten puolustus rikki mutta viimeinen syöttö oli järjestään heikko ja näin kunnollisiin maalipaikkoihin ei PoPa päässyt. Ottelun 24 minuutilla porilaisten pelisuunnitelmaan tuli muutos, kun tähän asti varmasti luutinut Jari Vuorinen joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia, vamman vakavuutta ei vielä tiedetä mutta tuskin lähiviikkoina pelaa. Alun hallinnan jälkeen pääsi kotijoukkuekin iskemään muutaman kerran vaarallisesti mutta nämä tilanteet porilaisten puolustus hoiti varmasti maalivahti Lauri Pirhosen johdolla. Vauhdikkaan avauspuolikkaan jälkeen siirryttiin mehulle tilanteessa 0-0.

Toinen puoliaika ei alkanut PoPalta aivan samalla tavalla kuin ensimmäinen ja kotijoukkue pääsi muutaman kerran vaarallisiin vastahyökkäyksiin mutta suoranaisiin tuhannen taalan paikkoihin ei Pallo-Iirot päässyt. Puoliaikaa väritti kova vauhti päästä päähän ja molemmat joukkueet pelasivat kovaa mutta rehdisti ja myös tuomari oli pelissä valot päällä ja antoi poikien pelata. Noin 70 minuutin pelin jälkeen kotijoukkueella oli hyvä tilaisuus siirtyä johtoon mutta hyvä laukaus kymmenestä metristä pysähtyi Lauri Pirhosen paraatitorjuntaan ja muutama minuutti tästä oli porilaisilla loistava tilaisuus siirtyä johtoon, kun maalin eteen oli unohdettu Matti Santahuhta mutta hyvä ohjaus lipui yli maalin. Tässä vaiheessa näytti siltä, että peli tulee päättymään 0-0 mutta ottelun 82 peliminuutilla nähtiin ottelun ainoa maali, Antti Sumialan laukaus vaihtoi suuntaa puolustajasta ja painui vastuttamattomasti raumalaismaaliin. Vielä lopussa Iiroilla oli vapaapotku 20 metristä mutta laukaus pamahti suoraan porilaismuuriin. Kun lisäaikaa oli pelattu kolme minuuttia puhalsi ottelun erotuomari pilliinsä ja päätti ottelun, näin porilaisille 11 voitto putkeen.

Ottelu  tarjosi reilulle 900 katsojalle vauhdikkaan ottelun ja molemmat joukkueet hakivat voittoa loppuun asti ja onneksi ottelun ainoa maali syntyi kotijoukkueen päähän. Paikalla oli myös PoPan omat kannattajat, jotka huusivat siihen malliin, että välillä tuntui, kuin peli olisi pelattu Porissa.

Katso ottelun kuvagalleria

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


LauriPirhonen

Lauri Pirhonen

3.7.1984 Noormarkku
Tiedot

MattiSantahuhta

Matti Santahuhta

13.8.1981 Pori
Tiedot

AnttiSumiala

Antti Sumiala

20.2.1974 Pori
Tiedot

JariVuorinen

Jari Vuorinen

1.8.1976
Tiedot


Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää