PoPa jatkoi voitokkaasti, Sumiala iski ottelun ainokaisen

FC PoPa jatkoi voittoputkeaan Raumalla, kun Pallo-Iirot kaatui kiihkeiden vaiheiden jälkeen 0-1.

Ottelu oli molemmille joukkueille todella tärkeä ja, kun panoksena oli vielä Satakunnan herruuskin niin taistelu kentällä oli kovaa. PoPa aloitti ottelun todella väkevästi ja vajaan minuutin jälkeen porilaisilla oli paikantynkä mutta Iirojen puolustus hoiti tilanteen väljemmille vesille. Varsinkin ensimmäinen vartti meni porilaisten komennossa ja muutamilla hienoilla syöttöketjuilla revittiin raumalaisten puolustus rikki mutta viimeinen syöttö oli järjestään heikko ja näin kunnollisiin maalipaikkoihin ei PoPa päässyt. Ottelun 24 minuutilla porilaisten pelisuunnitelmaan tuli muutos, kun tähän asti varmasti luutinut Jari Vuorinen joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia, vamman vakavuutta ei vielä tiedetä mutta tuskin lähiviikkoina pelaa. Alun hallinnan jälkeen pääsi kotijoukkuekin iskemään muutaman kerran vaarallisesti mutta nämä tilanteet porilaisten puolustus hoiti varmasti maalivahti Lauri Pirhosen johdolla. Vauhdikkaan avauspuolikkaan jälkeen siirryttiin mehulle tilanteessa 0-0.

Toinen puoliaika ei alkanut PoPalta aivan samalla tavalla kuin ensimmäinen ja kotijoukkue pääsi muutaman kerran vaarallisiin vastahyökkäyksiin mutta suoranaisiin tuhannen taalan paikkoihin ei Pallo-Iirot päässyt. Puoliaikaa väritti kova vauhti päästä päähän ja molemmat joukkueet pelasivat kovaa mutta rehdisti ja myös tuomari oli pelissä valot päällä ja antoi poikien pelata. Noin 70 minuutin pelin jälkeen kotijoukkueella oli hyvä tilaisuus siirtyä johtoon mutta hyvä laukaus kymmenestä metristä pysähtyi Lauri Pirhosen paraatitorjuntaan ja muutama minuutti tästä oli porilaisilla loistava tilaisuus siirtyä johtoon, kun maalin eteen oli unohdettu Matti Santahuhta mutta hyvä ohjaus lipui yli maalin. Tässä vaiheessa näytti siltä, että peli tulee päättymään 0-0 mutta ottelun 82 peliminuutilla nähtiin ottelun ainoa maali, Antti Sumialan laukaus vaihtoi suuntaa puolustajasta ja painui vastuttamattomasti raumalaismaaliin. Vielä lopussa Iiroilla oli vapaapotku 20 metristä mutta laukaus pamahti suoraan porilaismuuriin. Kun lisäaikaa oli pelattu kolme minuuttia puhalsi ottelun erotuomari pilliinsä ja päätti ottelun, näin porilaisille 11 voitto putkeen.

Ottelu  tarjosi reilulle 900 katsojalle vauhdikkaan ottelun ja molemmat joukkueet hakivat voittoa loppuun asti ja onneksi ottelun ainoa maali syntyi kotijoukkueen päähän. Paikalla oli myös PoPan omat kannattajat, jotka huusivat siihen malliin, että välillä tuntui, kuin peli olisi pelattu Porissa.