Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen voittoputki jatkuu, Viinijärvi kaatui vajaalla virrallakin

 
Pesäkarhujen voittoputki jatkuu, Viinijärvi kaatui vajaalla virrallakin

Aurinkokuningas Juhani Tammisen legendaarinen prinsiippi "95 prosentin valmistautuminen tuo 50 prosentin tuloksen" kuvaa Pesäkarhujen perjantaista esitystä Viinijärveä vastaan. Porilaisten peli kulki ajoittain suunnitelmien mukaan, mutta osittainen keskittymisen puute vei jatkuvuutta niin sisä- kuin myös ulkopelistäkin. Pesäkarhujen voittoputki kuitenkin venyi jo neljääntoista voittoon, kun Viinijärvi kaatui jaksoin 2-0.

Ensimmäisessä jaksossa Pesäkarhut otti jo selkeän 5-0-johdon kunnes kahden ulkopelivirheen seurauksena Viinijärvi tuli tasoihin. Porilaiset osoittivat kuitenkin henkisen vahvuutensa rutistamalla viimeisessä sisävuorossaan kolme juoksua ja voittamalla jakson lopulta 8-5.

Toisella jaksolla Viinijärven eväät eivät riittäneet Pesäkarhujen pitävää ulkokenttä vastaan ja vieraat jäivätkin juoksuitta. Kotijoukkue puolestaan teki sen mikä riitti eli kaksi juoksua ja näin toinen jakso Pesäkarhuille 2-0. "Akut eivät ehtineet täyttyä keskiviikon upean Lapua-voiton jälkeen riittävästi, mutta kolme pistettä on taas se tärkein asia kuitenkin. Heidi Kuusiston neljä lyötyä, Juuli Kemiläisen ja Kaisa Kärkkäinen vaihtopeli sekä Niina Mikkolan erinomainen ulkopeli olivat mielestäni meidän parasta osaa tänään", Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania totesi ottelun jälkeen.

Pesäkarhujen parhaana palkittu lukkari Niina Luomanen oli vielä kriittisempi. "Ei oltu hyviä tänään. Vaisu esitys, mutta hyvä että edelleen voitettiin", Luomanen mietiskeli. Viinijärveläiset puolestaan olivat hyvinkin tyytyväisiä esitykseensä. "Olihan tämä meiltä pitkästä aikaa oikeinkin hyvä peli", sanoi vieraiden parhaana palkittu Kati Nykänen.

"Eipä tässä oikein muuta voi sanoa kuin, että onneksi saatiin täydet kolme pistettä. Nyt vain unohdetaan tämä peli ja jatketaan kohti seuraavaa koitosta.", kommentoi UrheiluPori.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski ottelun päätyttyä.

Ottelua seurasi Porin tapahtumia täynnä olevassa perjantai-illassa jälleen mukava määrä naispesiksen ystäviä, 924 katsojaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JarmoAnia

Jarmo Ania

Tiedot

HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

JuuliKemiläinen

Juuli Kemiläinen

Tiedot

HeidiKuusisto

Heidi Kuusisto

Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot

NiinaLuomanen

Niina Luomanen

Tiedot

NiinaMikkola

Niina Mikkola

7.1.1981
Tiedot


Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää