Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut pirteän Turku-Pesiksen vieraaksi tiistaina

 
Pesäkarhut pirteän Turku-Pesiksen vieraaksi tiistaina

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue lähtee tavoittelemaan kauden viidettätoista peräkkäistä voittoa tiistaina Turkuun. Naisten superpesistä johtava porilaisryhmä on kulkenut koko kauden voitosta voittoon, sama rytmi ja tahti on tarkoitus pitää yllä jazz-viikon kunniaksi myös tiistain vierasottelussa. Kotijoukkue Turku-Pesis on pelannut sarjanousijana varsin pirteän kauden ja se taisteleekin viimeisestä jatkosarjan paikasta eli pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon.

"Olemme Pesäkarhuissa seuranneet positiivisellä mielellä naisten superpesiksen suurimman kaupungin edustajien toimintaa. On pelkästään hyvä asia, että Turku on saanut aikaiseksi hyvän kauden tästä debyyttivuodestaan. Liikaa näitä suurten asutuskeskusten joukkueita kun ei pesiksessä ole. Sen pienimuotoisen pelaajayhteistyön perusteella mitä olemme tehneet Turku-Pesiksen kanssa, voin sanoa heidän teoissaan olevan oikeaa meininkiä. Myös tiistain ottelusta voisin hyvinkin povata kovaa taistelua. Turku-Pesis on uskaltanut koko kauden haastaa ennalta kovempia joukkueita, eikä tuo haastaminen ole jäänyt vain puhetasolle. Me lähdemme erittäin nöyrinä ja huolellisesti valmistautuneina Turkuun, pelaamme omilla vahvuuksillamme ja eliminoimme kotijoukkueen parhaat aseet", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko ennakoi. Pesäkarhuilla on joukkue täysin terveenä ja viime viikon kovaa kolmen pelin rypästä kuuteen päivään nollattiin vapaalla viikonlopulla. Pesäkarhujen ja Turku-Pesiksen keskinäisen sopimuksen mukaan Pesäkarhuista Turussa vuokralla oleva Elisa Järvenpää ei pelaa joukkueiden tiistaisessa kohtaamisessa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää