Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut pirteän Turku-Pesiksen vieraaksi tiistaina

 
Pesäkarhut pirteän Turku-Pesiksen vieraaksi tiistaina

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue lähtee tavoittelemaan kauden viidettätoista peräkkäistä voittoa tiistaina Turkuun. Naisten superpesistä johtava porilaisryhmä on kulkenut koko kauden voitosta voittoon, sama rytmi ja tahti on tarkoitus pitää yllä jazz-viikon kunniaksi myös tiistain vierasottelussa. Kotijoukkue Turku-Pesis on pelannut sarjanousijana varsin pirteän kauden ja se taisteleekin viimeisestä jatkosarjan paikasta eli pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon.

"Olemme Pesäkarhuissa seuranneet positiivisellä mielellä naisten superpesiksen suurimman kaupungin edustajien toimintaa. On pelkästään hyvä asia, että Turku on saanut aikaiseksi hyvän kauden tästä debyyttivuodestaan. Liikaa näitä suurten asutuskeskusten joukkueita kun ei pesiksessä ole. Sen pienimuotoisen pelaajayhteistyön perusteella mitä olemme tehneet Turku-Pesiksen kanssa, voin sanoa heidän teoissaan olevan oikeaa meininkiä. Myös tiistain ottelusta voisin hyvinkin povata kovaa taistelua. Turku-Pesis on uskaltanut koko kauden haastaa ennalta kovempia joukkueita, eikä tuo haastaminen ole jäänyt vain puhetasolle. Me lähdemme erittäin nöyrinä ja huolellisesti valmistautuneina Turkuun, pelaamme omilla vahvuuksillamme ja eliminoimme kotijoukkueen parhaat aseet", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko ennakoi. Pesäkarhuilla on joukkue täysin terveenä ja viime viikon kovaa kolmen pelin rypästä kuuteen päivään nollattiin vapaalla viikonlopulla. Pesäkarhujen ja Turku-Pesiksen keskinäisen sopimuksen mukaan Pesäkarhuista Turussa vuokralla oleva Elisa Järvenpää ei pelaa joukkueiden tiistaisessa kohtaamisessa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää