Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut jazz-viikon päätteeksi kotiyleisön eteen Siilinjärveä kaatamaan

 
Pesäkarhut jazz-viikon päätteeksi kotiyleisön eteen Siilinjärveä kaatamaan


Aurinkoinen jazz-viikko on loppusuoralla, kun Pesäkarhut antaa oman osansa kesäisestä viihteestä porilaisille ja kauempaakin tuleville sunnuntaisessa naisten superpesisottelussa. Vieraaksi Poriin saapuu positiivisesti viime aikoina pelannut Siilinjärven Pesis. SiiPe on noussut hyvillä esityksillään sarjataulukossa jo kuudenneksi ja on ottamassa paikan kahdeksan parhaan jatkosarjassa. Pesäkarhut puolestaan jatkaa sarjajohtajana kuuden pisteen turvin, takana on viisitoista voitokasta ottelua ja porilaiset ovat olleet voittamattomia.

"Omissa käsissä on se kuinka korkealle sijoitumme runkosarjassa. Sunnuntain peli Siilinjärveä vastaan ei tule olemaan helppo, heidän nopea kärkensä Suvi Seppälä ja Hanni-Mari Ruuskanen on otettava tarkasti. Seppälä on kuitenkin jo kahdesti peräkkäin ollut maamme nopein naispesäpalloilija, tulemme paneutumaan hänen ja Ruuskasen lisäksi myös tarkasti esimerkiksi Noora Mäntylän ja Maija Vaittisen lyöntipeliin ulkopelissämme. Toki pitää muistaa, että oma tekemisemme on edelleenkin se ykkösjuttu. Liikaa ei pidä kiinnittää huomiota vastustajaan, pidetään vaan ulkopelimme aggressiivisena ja liikkuvana. Sisäpeliimme kaipaisin sellaista oikeanlaista jatkuvuutta, sellaisia merkkejä oli jo nähtävissä edellisessä ottelussamme Turussa. Kolmea pistettä lähdetään kotiyleisön edessä hakemaan, tärkeät pisteet on taas jaossa. Joukkueemme on terve ja pieniä vaivoja on saatu paranneltua tiistaisen ottelun jälkeen", Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Naisten lyöjätilaston kakkospaikkaa hallussaan pitävä Pesäkarhujen Heidi Kuusisto odottaa sunnuntain ottelua innolla. "Kotiutuspaikat on mietitty niin vapaisiin kuin merkattuihinkin lyönteihin huolella. Mukava on lyödä tässä meidän porukassa, kun etenijät Sanni Vainio-Hynnilän johdolla menevät hyvin kentälle ja vaihtajat kuten vaikkapa Kaisa Kärkkäinen ja Juuli Kemiläinen tekevät tilanteita korkeilla prosenteilla. Kotiutuspaikkoja olen saanut koko kauden kiitettävän paljon", Heidi toteaa. Pesäkarhut ja jalkapallon kakkosessa pelaava PoPa tekevät sunnuntaisissa kotiotteluissaan katsojille suunnattua pääsylippuyhteistyötä. Pesäkarhujen lipunmyynnistä on mahdollisuus ostaa kymmenen euron hintainen aikuisten yhteislippu Pesäkarhujen ja PoPan sunnuntaina hieman päällekkäin pelattaviin kotiotteluihin. Yhteislipuista saadut tulot seurat jakavat puoliksi. Pesäkarhujen kotiottelu alkaa sunnuntaina klo 18.00 ja PoPan klo 18.30.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää