Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen voittoputki jatkuu, Siilinjärvi nappasi kuitenkin pisteen

 
Pesäkarhujen voittoputki jatkuu, Siilinjärvi nappasi kuitenkin pisteen


Pesäkarhut otti jo kuudennentoista peräkkäisen voittonsa naisten superpesiksessä, kun Porissa sunnuntaina vieraillut Siilinjärvi kaatui kotiutuskisan jälkeen 2-1.

Ensimmäisellä jaksolla porilaiset venyivät jaksovoittoon nousten kolmannessa vuoroparissa tappiotilanteesta 4-2-johtoon, lukemat jäivätkin lopulta jakson loppunumeroiksi.

Pesäkarhujen peli ei kuitenkaan jaksovoitosta auennut ja hyvin etenkin ulkopelissä taistellut Siilinjärvi otti ja yllätti kotijoukkueen toisessa jaksossa juoksuin 3-1.

Kumpikaan joukkue ei saanut supervuoroparissa mitään aikaiseksi ja niin edessä oli kotiutuskilpailu. Pesäkarhujen lyöjistä Hanna Hirvikoski, Heidi Kuusisto ja Niina Luomanen onnistuivat ja kun SiiPe jäi vain yhteen juoksuun, voitti Pesäkarhut lopulta ottelun. Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin Niina Luomanen ja Johanna Pentilä, lisäksi omalla tasollaan pelasivat Niina Mikkola ja Juuli Kemiläinen. Siilinjärven paras oli lukkari Liisa Toikkanen, palkinnon sai myös erinomaisesti lyönyt Jenni Ylönen.

- Jos tästä vielä huononnetaan, niin siitä seuraa jo tappio. Mutta voitto tietenkin on hyvä asia ja olen varma että pelimmekin paranee ensi viikolla kun vastaan tulevat Petojussit ja Lappeenranta. Keskittymisessä oli tänään vajausta liikaa, Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania totesi ottelun jälkeen.

- Eipähän hävitty vieläkään, vaikka kuinka yritettiin. Sisäpeli tökki tänään pahasti, mutta onneksi taas jostain saimme taisteltua pisteet kotiin. Pakko on kuitenkin parantaa huomattavasti, jos aiomme jatkaa voittoputkea tulevallakin viikolla, Pesäkarhujen Urheilupori -pelaaja Hanna Hirvikoski jatkoi.

Pesäkarhujen ensi kauden joukkueeseen on tehty jo yhdeksäs pelaajasopimus, kun kesken kauden Poriin siirtyneen Mia-Maria Jauhiaisen optio kaudesta 2009 on päätetty käyttää molempien osapuolien taholta.

- Olen tyytyväinen Mian esityksiin niin b-tytöissä kuin ykkössarjassakin tämän kuukauden ajalta mitä hän on Pesäkarhuissa ollut. Jauhiainen tulee kuulumaan ensi kauden harjoitusryhmään, jossa on nyt siis yhdeksän pelaajaa. Ryhmä tulee koostumaan 16-17 pelaajasta, Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Mia-Maria Jauhiainen

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää