Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten superpesiksen panoksia täynnä oleva paikalliskamppailu

 
Naisten superpesiksen panoksia täynnä oleva paikalliskamppailu keskiviikkona Porissa


Naisten superpesiksen runkosarja lähestyy loppuaan ja panokset kasvavat. Joukkueilla on jäljellä keskimäärin kahdesta kolmeen ottelua runkosarjassa ja todella moni asia on vielä sarjataulukossa ratkaisematta. Runkosarjan voitosta viimeisillä kierroksilla pelaavat Pori, Seinäjoki ja Jyväskylä. Lisäksi taistelu viimeisistä kolmesta jatkosarjan paikasta on tiukkaa, kun peräti neljä joukkuetta on vain kahden pisteen sisällä. Niistä yhden on jääminen kahdeksan parhaan ulkopuolelle.

Pesäkarhujen ja rakkaan naapurin Feran Raumalta kohtaaminenkin on keskiviikkona hyvin merkittävä molemmille joukkueille. Porilaiset hakevat kolmen pisteen voittoa, jolla sijoitus tämänhetkisellä kärkipaikalla pysyisi edelleenkin niinsanotusti omissa käsissä. Raumalaisille puolestaan kaikki pisteet ovat juuri nyt merkittäviä, kun he hakevat nousua yhdeksänneltä sijalta kahdeksan joukkoon. Kevätkierroksen kohtaamisessa Raumalla Pesäkarhut joutui tyytymään kahteen pisteeseen 1-0 vierasvoitollaan.

- Hieno juttu että kaikissa peleissä on panosta, eipähän tarvi haeskella latausta ainakaan sen erityisemmin. Ja tietenkin meidän keskinäiset pelit raumalaisten kanssa on aina oma lukunsa, molemmilla on taatusti hirvittävä halu voittaa keskiviikkoinen ottelu. Pääsemme Feran kaatoon positiivisessa tilanteessa, saimme henkisesti tärkeän voiton edellisessä ottelussamme Lappeenrantaa vastaan. Tuo voitto kauden avaustappion jälkeen palautti varmasti itseluottamustamme parempaan tilaan. Joukkueemme on suhteellisen terve. Toki pieniä kolhuja on muutamilla, mutta ne eivät estäne pelaamista keskiviikkona, Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää