Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus

 
Ässille ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus


Porin Ässät on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Derek Damonin kanssa. 27-vuotias Damon pelasi viime kaudella AHL-liigassa Albany River Ratsin joukkueessa 15 ottelua tehoin 2+3. Valtaosan viime kaudesta Damon pelasi ECHL-liigaa Floridassa tehden 51 ottelussa tehot 25+50. Yhdysvalloista kotoisin oleva Damon on pelannut keskushyökkääjänä, mutta pystyy tarvittaessa pelaamaan myös laidassa.

-Damon kuului Florida Panthersin organisaatioon kahden kauden ajan. Hänet sidottiin kahden suunnan sopimuksella, jolloin hän ei pystynyt siirtymään mihinkään muuhun AHL-joukkueeseen, vaikka taidot olisivat siihen sarjaan riittäneetkin, Ässien hallituksen jäsen Kari Takko kommentoi.

-Kaikki pelaajasta saamamme taustatieto oli positiivista. Derek on selkeä kahden suunnan sentteri. Hän on enemmän syöttelevä ja peliä rakentava hyökkääjä, mutta oppi yliopistovuosinaan vahvan puolustussuunnan pelaamisen.

-Damon on AHL-pelaaja, joka pelaajapolitiikan vuoksi joutui pelaamaan ECHL-liigaa.

Derek Damon liittyy joukkueen harjoitusrinkiin ensi viikon aikana. Ässillä tällä hetkellä koossa 29 sopimuspelaajaa. Ulkomaalaispaikkoja on vapaana kaksi kappaletta. Seura jatkaakin aktiivisena pelaajamarkkinoilla.

-Damon on taitava pelaaja ja kova tekemään töitä. Hän pelaa tehokkaasti hyökkäyssuuntaan ja puolustaa hyvin. Ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus on nyt kiinnitetty ja jatkamme muutaman muun hankinnan työstämistä, kertoi Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIsokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää