Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaikeuksien kautta voittoon

 
Vaikeuksien kautta voittoon


FC PoPa kohtasi sunnuntai-iltana, sateisella Porin stadionilla Äänekosken Huiman ja nousi tärkeään voittoon toisen puoliajan maaleilla. Ottelun lopputulos 6-3 PoPalle.

Ottelu alkoi PoPan kannalta hyvin ja pallo liikkui mallikkaasti pelaajalta toiselle ja ensimmäinen maali syntyi jo 9 minuutilla, kun Samu-Petteri Mäkelän keskitys muutti suuntaa puolustajasta. Tässä vaiheessa kaikki näytti hyvältä mutta PoPa kohtasi ensimmäisen takaiskun 17 minuutilla, kun Mäkelä loukkasi jalkaansa ja joutui jättämään kentän. Tästä minuutti niin pallo oli porilaisten maalissa, Huiman Sampo Ojalan kierteinen laukaus painui vastuttamattomasti maaliin. Tämän jälkeen peli pyöri tasaisena keskialueella mutta kesken nyhjäyksen PoPa siirtyi ottelussa uudestaan johtoon, kun Ilkka Santahuhdan laukaus painui aavistuksen helposti vierasjoukkueen maaliin. Tässä vaiheessa varmaan odoteltiin, että PoPa klaaraa ottelun helposti mutta toisin kävi. Ensin 39 minuutilla Antti Tolvosen kaukolaukaus painui maaliin ja tästä muutama minuutti myöhemmin pallo oli taas porilaisten maalissa, Jukka Kosonen puski kulmasta vierasjoukkueen 3-2 taukojohtoon.

Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut PoPa ja Huima keskittyi varjelemaan omaa maaliaan. 55 minuutilla tuli tärkeä tasoitus, kun Matti Santahuhtaa rikottiin rangaistusalueella ja tuomarilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin tuomita PoPalle rangaistuspotku, pilkun laukoi varmasti sisään Antti Sumiala. Maalin jälkeen PoPa jatkoi vyöryttämistään ja siirtyi ansaitusti johtoon 61 minuutilla, kun pienen hässäkän jälkeen Tom Melarti laukoi PoPan 4-3 johtoon. Tässä vaiheessa vastustajan päät alkoivat aavistuksen painua ja lopullinen sinetti lyötiin 71 minuutilla, kun nopea vapaapotku pelattiin laitaan Teemu Vihtilälle, joka ajoi boksiin ja syötti Antti Sumialalle joka laukoi pallon viidennen kerran vastustajan maaliin. Tämän maalin jälkeen ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä ja vielä kerran PoPa iski, lyhyt kulma pelattii kuudentoista rajalle Teemu Vihtilälle, jonka laukauksen Juha Luoma ohjasi verkon perukoille ja näin ottelun loppulukemiksi saatiin 6-3.

Ottelu oli varsin tapahtumarikas ja täytyy antaa tunnustus myös Huimalle, joka pelasi varsinkin ensimmäisen puoliajan todella hyvin. PoPan maalissa oli tällä kertaa Peter Huuhka sillä Lauri Pirhonen oli ottelusta sivussa selkäkrampin takia.

Kokoonpano tänään:
Huuhka
Luoma
Vallin
Walker
I.Santahuhta
M.Santahuhta
Piracaia
Sumiala
Vihtilä
Mäkelä ('17 Pihlainen)
Melarti ('82 Qvist)

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PeterHuuhka

Peter Huuhka

2.10.1978
Tiedot


Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää