Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Runkosarja huipentuu kärkikamppailuun Jyväskylässä

 
Runkosarja huipentuu kärkikamppailuun Jyväskylässä


Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen runkosarja huipentuu keskiviikkona vierasotteluun Jyväskylässä. Pelissä on suuret panokset, kun sarjan kärkikolmikko on vain kahden pisteen sisällä toisistaan. Petojussit Seinäjoelta lähtee viimeiselle kierrokselle piikkipaikalta ja on vahvasti kiinni runkosarjan voitossa sekä viidessä lähtöpisteessä kahdeksan parhaan jatkosarjaan. Mikäli Seinäjoki voittaa keskiviikkona Turussa puhtaasti, se voittaa runkosarjan. Pesäkarhujen ja Jyväskylän välisessä ottelussa pelataan näin ainakin runkosarjan kakkospaikasta. Porilaisille periaatteessa riittäisi yksi piste jyväskyläläisten takana pitämiseksi.

- Turha laskeskella liikoja, mennään voittamaan Jyväskylään. Meillä on kaksi hyvää voittoisaa peliä alla, olemme saaneet peliä pyörimään viime aikoina oikeaan suuntaan. Jyväskylän Pesis on tälläkin kaudella hyvä joukkue, mutta omat haavoittuvat paikkansa heilläkin on. Molemmat porukat tottakai haluavat hakea ottelusta myös henkistä voimaa tulevia pelejä ajatellen. Joukkueemme on hyvässä terveystilanteessa, kaikki pystyvät pelaamaan ja itseluottamus on selvästi nousussa heinäkuun puoleenväliin osuneen lievän alavireisyyden jälkeen, Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Naisten superpesiksen jatkosarja alkaa jo tulevana sunnuntaina (10.8). Tuolloin pelataan otteluparit 1-2, 3-4, 5-6 ja 7-8 runkosarjan sijoitusten perusteella. Jatkosarjassa pelataan jokainen jokaista vastaan-systeemillä eli kaikille joukkueille tulee seitsemän ottelua. Runkosarjan neljä parasta joukkuetta (Seinäjoki, Pori, Jyväskylä ja Lappeenranta) saavat neljä kotiottelua ja sijoille 5-8 tulleet joukkueet pelaavat kotonaan kolme kertaa. Lähtöpisteitä jaetaan runkosarjan mukaan seuraavasti; 5,4,3,2,1,1,0,0.

Jatkosarjan jälkeen neljä parasta joukkuetta taistelevat välierissä loppuotteluun pääsystä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää