Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut ykköspesiksen länsilohkon voittajaksi

 
Pesäkarhut ykköspesiksen länsilohkon voittajaksi

Pesäkarhujen ykköspesisjoukkueen kausi naisten ykköspesiksen länsilohkossa päättyi lauantaina voitokkaasti Raumalla, kun Feran reservijoukkue kaatui jaksoin 1-0. Pesäkarhut voitti länsilohkon, mutta joukkueen pelit päättyivät runkosarjaan. Säännöt kun eivät mahdollista saman seuran kahden eri joukkueen pelaamista superpesiksessä, ei joukkue myöskään osallistu jatkokarsintaotteluihin.

"Erinomainen suoritus joukkueeltamme ja pelinjohdolta. Järvenpään Mikko apunaan Jokelan Jukka ja osittain myös Puiston Pekka on vienyt joukkuetta hyvin määrätietoisesti läpi kauden. Tasoerot otteluissa ovat olleet ajoittain turhan suuret, mutta se ei vähennä reservijoukkuemme lohkovoiton arvoa. Tällä kaudella ykköspesisjoukkueemme kokoonpano on muodostettu suunnilleen puoliksi b-juniorien ja ei juniori-ikäisten pelaajien kesken. Jatkossa suuntaus tulee olemaan yhä enemmän b-junioripainotteinen, koska seurassamme on tulevina vuosina aikaisempaa enemmän kyseisen ikäluokan pelaajia. Ja heille lisäpelien saaminen ykköspesiksen ansiosta on erittäin tärkeää pelaajien kehittymisen kannalta. Pesäkarhuissa ykköspesis tulee olemaan jatkossa nimenomaan pelaajien kehityspaikka kohti naisten superpesistä. Tämän kauden joukkueen menestys osoittaa sen että Pesäkarhuissa on runsaasti hyviä pelaajia vähintäänkin ykköspesiksen huipulle saakka naisten superpesisjoukkueen taustallakin", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kommentoi.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää