Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten superpesiksen jatkosarja alkaa, Poriin vieraita Lappeenrannasta

 
Naisten superpesiksen jatkosarja alkaa, Poriin vieraita Lappeenrannasta

Naisten superpesiksen jatkosarja alkaa sunnuntaina. Paalupaikalta jatkosarjaan viiden lähtöpisteen turvin lähtee Petojussit Seinäjoelta. Toiseksi runkosarjassa sijoittui Jyväskylä saaden neljä lähtöpistettä ja kolmanneksi tuli Pesäkarhut. Porilaiset lähtevät kahdeksan parhaan jatkosarjaan kolmesta lähtöpisteestä ja sunnuntainen vieras Lappeenrannasta puolestaan sai kaksi lähtöpistettä neljännestä sijastaan. Pesäkarhut pelaa jatkosarjassa kotonaan Lappeenrannan lisäksi Raumaa,Tyrnävää ja Lapuaa vastaan. Vierasotteluissaan porilaiset matkaavat Siilinjärvelle,Jyväskylään ja Peräseinäjoelle. Kahden ja puolen viikon kuluttua on selvillä neljä parasta joukkuetta, jotka pelaavat mitaleista.

"Tottakai lähdemme tavoittelemaan ensisijaisesti paikkaa välierissä, mitä korkeammalle pääsemme sitä parempi tietenkin. Mutta mennään ottelu kerrallaan. Nyt eletään niitä hetkiä ja viikkoja kaudesta, joita on odotettu. Pelillisissä asioissa tehdään enää hienosäätöjä, sen sijaan kaikki henkiset jutut korostuvat nyt. Tunnetila, lataus, joukkueen yhtenäisyys ja yhteiseen päämäärään sitoutuminen ovat asioita joista ei voi näinä viikkoina tinkiä pätkääkään. Olemme keskustelleet siitä mitä kukin voi tehdä vielä paremmin joukkueen menestyksen eteen, taaksepäin on turha katsella. Nyt on tärkeintä elää tässä ja nyt-hetkessä. Sunnuntainen kotiottelu Lappeenrantaa vastaan on hyvä startti jatkosarjalle. Vastustaja on edelleenkin sen kastin porukoita, joka voi voittaa mestaruuden. Me olemme valmiita kovaan taisteluun, fiilis joukkueessamme on hyvä", Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko tuumailee jatkosarjan avauksen kynnyksellä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää