Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut matkaa Siilinjärvelle positiivisesti aggressiivisena

 
Pesäkarhut matkaa Siilinjärvelle positiivisesti aggressiivisena

Naisten superpesiksen jatkosarja jatkuu Pesäkarhujen osalta keskiviikkona Siilinjärvellä. Porilaiset aloittivat kahdeksan parhaan jatkosarjan hyvin voittamalla Lappeenrannan puhtaasti 2-0. Siilinjärvi puolestaan vieraili ensimmäisellä kierroksella Raumalla häviten ottelun 2-1. Runkosarjassa Pesäkarhut voitti molemmat joukkueiden keskinäiset ottelut, mutta Porista SiiPe onnistui riistämään yhden pisteen mukaansa.

"Olennaista on taas keskittyä omaan tekemiseemme. Peli-ilme ja lataus kun saadaan samantyyppiseksi kuin mitä oli sunnuntaina kotiottelussa, niin hyvä tulee. Siilinjärvellä on nopeita pelaajia, jotka meidän pitää eliminoida tarkasti. Lisäksi läpilyöntien estäminen avaralla Mantun kentällä on tietysti tärkeää. Me pelaamme aggressiivista,kovatempoista ulkopeliä ja olemme ahkeria sekä huolellisia. Hyvän ulkopelin kautta myös sisäpeli tulee kulkemaan. Joukkueemme on terve eli kaikki pelaajat ovat käytettävissä", Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo. Pesäkarhut matkaa Siilinjärvelle pelipäivänä ja verryttelee matkan varrella. "Lähdemme aamulla hyvissä ajoin matkaan, pidämme aamuverryttely- ja lounastauon matkalla. Uskon että tämä aikataulu sopii meille nyt parhaiten, kun kuitenkin pelataan keskiviikko-sunnuntai-tahdilla. Henkinen puoli korostuu tähän aikaan kaudesta ja lataus lähtee jokaisesta joukkueen jäsenestä itsestään", Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää