Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille venäläisvahvistusta

 
Ässille venäläisvahvistusta


Ässien joukkueeseen liittyy kaksi venäläistä pelaajaa. Siirtojen taustalla on orastava yhteistyö Venäjän liigan mestarin Salavat Yulayevin kanssa. Hyökkääjä Aleksandr Plyuschev liittyy joukkueeseen syyskuun loppuun asti kestävällä try-out sopimuksella. Hän on 185-senttinen ja 89-kiloinen ja ampuu vasemmalta. 22-vuotias Plyuschev on pelannut Venäjän nuorten maajoukkueessa muun muassa U18 MM-kisoissa 2004.

- Plyuschev on nopea ja taitava pelaaja, joka pystyy pelaamaan keskushyökkääjänä ja laidassa.  Salavat Yulayevin päävalmentaja Sergey Mikhalev suositteli meille tätä pelaajaa. Sergey valmensi Plyuschevia Severstalissa, kertoi Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki

Puolustaja Vladimir Ryzhkov siirtyy Ässiin suoraan Salavat Yulayevin organisaatiosta. Suoralla vuoden mittaisella sopimuksella siirtyvä Ryzhkov ampuu oikealta ja on 186 senttiä pitkä ja painaa 85 kiloa. Hirsimäen mukaan 18-vuotiaan Ryzhkovin ensisijainen pelipaikka on Ässien A-nuorten joukkueessa.

- Tässä kylvetään siementä tulevalla yhteistyölle. Salavat Yulayev halusi Ryzhkovin Porin Ässiin kehittymään ja ensisijaisesti Ryzhkov pelaa A-nuorissa, mutta näyttöpaikkaa myös edustusjoukkueeseen on tarjolla.

Molemmat pelaajat saapuvat tänään Poriin ja liittyvät joukkueen harjoitusrinkiin huomenna.

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Aleksandr Plyuschev

08.02.86
Tiedot

Vladimir Ryzhkov

07.12.89
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää