Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille venäläisvahvistusta

 
Ässille venäläisvahvistusta


Ässien joukkueeseen liittyy kaksi venäläistä pelaajaa. Siirtojen taustalla on orastava yhteistyö Venäjän liigan mestarin Salavat Yulayevin kanssa. Hyökkääjä Aleksandr Plyuschev liittyy joukkueeseen syyskuun loppuun asti kestävällä try-out sopimuksella. Hän on 185-senttinen ja 89-kiloinen ja ampuu vasemmalta. 22-vuotias Plyuschev on pelannut Venäjän nuorten maajoukkueessa muun muassa U18 MM-kisoissa 2004.

- Plyuschev on nopea ja taitava pelaaja, joka pystyy pelaamaan keskushyökkääjänä ja laidassa.  Salavat Yulayevin päävalmentaja Sergey Mikhalev suositteli meille tätä pelaajaa. Sergey valmensi Plyuschevia Severstalissa, kertoi Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki

Puolustaja Vladimir Ryzhkov siirtyy Ässiin suoraan Salavat Yulayevin organisaatiosta. Suoralla vuoden mittaisella sopimuksella siirtyvä Ryzhkov ampuu oikealta ja on 186 senttiä pitkä ja painaa 85 kiloa. Hirsimäen mukaan 18-vuotiaan Ryzhkovin ensisijainen pelipaikka on Ässien A-nuorten joukkueessa.

- Tässä kylvetään siementä tulevalla yhteistyölle. Salavat Yulayev halusi Ryzhkovin Porin Ässiin kehittymään ja ensisijaisesti Ryzhkov pelaa A-nuorissa, mutta näyttöpaikkaa myös edustusjoukkueeseen on tarjolla.

Molemmat pelaajat saapuvat tänään Poriin ja liittyvät joukkueen harjoitusrinkiin huomenna.

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Aleksandr Plyuschev

08.02.86
Tiedot

Vladimir Ryzhkov

07.12.89
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää