Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille venäläisvahvistusta

 
Ässille venäläisvahvistusta


Ässien joukkueeseen liittyy kaksi venäläistä pelaajaa. Siirtojen taustalla on orastava yhteistyö Venäjän liigan mestarin Salavat Yulayevin kanssa. Hyökkääjä Aleksandr Plyuschev liittyy joukkueeseen syyskuun loppuun asti kestävällä try-out sopimuksella. Hän on 185-senttinen ja 89-kiloinen ja ampuu vasemmalta. 22-vuotias Plyuschev on pelannut Venäjän nuorten maajoukkueessa muun muassa U18 MM-kisoissa 2004.

- Plyuschev on nopea ja taitava pelaaja, joka pystyy pelaamaan keskushyökkääjänä ja laidassa.  Salavat Yulayevin päävalmentaja Sergey Mikhalev suositteli meille tätä pelaajaa. Sergey valmensi Plyuschevia Severstalissa, kertoi Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki

Puolustaja Vladimir Ryzhkov siirtyy Ässiin suoraan Salavat Yulayevin organisaatiosta. Suoralla vuoden mittaisella sopimuksella siirtyvä Ryzhkov ampuu oikealta ja on 186 senttiä pitkä ja painaa 85 kiloa. Hirsimäen mukaan 18-vuotiaan Ryzhkovin ensisijainen pelipaikka on Ässien A-nuorten joukkueessa.

- Tässä kylvetään siementä tulevalla yhteistyölle. Salavat Yulayev halusi Ryzhkovin Porin Ässiin kehittymään ja ensisijaisesti Ryzhkov pelaa A-nuorissa, mutta näyttöpaikkaa myös edustusjoukkueeseen on tarjolla.

Molemmat pelaajat saapuvat tänään Poriin ja liittyvät joukkueen harjoitusrinkiin huomenna.

Porin Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Aleksandr Plyuschev

08.02.86
Tiedot

Vladimir Ryzhkov

07.12.89
Tiedot


Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää