Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPalle testipelaaja Makedoniasta

 
FC PoPalle testipelaaja Makedoniasta


FC PoPan testiin on saapunut makedonialainen puolustuspään pelaaja Xhunejt Sali. Miehellä on ikää 21 vuotta, pituus on 182 cm ja painoa 80 kiloa. Viimeksi Xhunejt on pelannut Makedoniassa joukkueessa nimeltä FC Sloga Jugomagnat. Xhunejt on urallaan pelannut myös samassa joukkueessa kuin Haris Fakic, joka viime kaudella edusti FC PoPaa.

- Xhunejt on huomenna kokoonpanossa, kun kohtaamme KaaPon ja miehen  jatkoa katsellaan kaikessa rauhassa, sanoo Antti Sumiala.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Vuoden 2017 MM-kilpailut Lahteen

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS valitsi Lahden vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailujen järjestäjäksi Korean Kangwonlandissa pidetyssä kongressissa.

Lue lisää

Pm-hiihdot siirtyivät Poriin

Huittisiin myönnetyt Satakunnan mestaruushiihdot ja Vammalassa kilpailtaviksi aiotut maakuntaviestit on huonon lumitilanteen vuoksi siirretty Poriin. Pm-hiihdot käydään lauantaina ja maakuntaviestit puolestaan sunnuntaina. Kilpailut hiihdetään Isomäen 1,3 kilometrin reitillä ja ne alkavat molempina kisapäivinä kello 11.

Lue lisää