Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porissa melotaan viikonloppuna

 
Porissa melotaan viikonloppuna


Kirjurinluodolla järjestetään lauantaina ja sunnuntaina maratonmelonnan SM- ja NMK-kilpailut. Molempina päivinä kilpailut alkavat kello 11.

Kilpailu käydään kierroskilpailuna Porin keskustan lävitse kulkevassa Kokemäenjoessa. Kilpailureitti kiertää keskustan ja Melamajavien vajan väliä. Lähtö ja maali ovat Kirjurinluodon uimarannan kohdalla. Kierroksen kokonaispituus on 5,7 kilometriä ja se sisältää kanto-osuuden. Kanto-osuudessa melojan pitää kantaa kanootti Kirjurinluodon niemenkärjen yli. Reitin kokonaispituus miesten kilpasarjoissa 27 km ja naisten sarjoissa 21 km. NMK -sarjoissa reitin pituus vaihtelee 10 km ja 15 km välillä.

Kisojen aikataulu:
Lauantai:
11.00 K-1 miesten lähtö
11.05 K-1 naisten lähtö
11.10 K-1 NMK lähtö
n. 14.00 palkintojen jako

Sunnuntai:
11.00 K-2 miesten lähtö
11.05 K-2 naisten lähtö
11.10 K-2 NMK lähtö
n. 14.00 palkintojen jako

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Tommi Ritala ja Nina Itkonen meloivat Suomenmestaruuteen

Tommi Ritala ja Nina Itkonen meloivat Suomenmestaruuteen

Sekä miesten, että naisten puolustavat mestarit osoittautuivat vahvimmiksi maratonmelonnan SM-kilpailuiden avauspäivän yksikkömatkoilla Porissa.

Lue lisää

Jussi Wallin maratoncupin avauskilpailun voittoon Porissa

Maratonmelontakausi ja käynnistyi lauantaina 16 kilometrin mittaisella Porin melonnalla. Kauden ensimmäisessä cup-osakilpailussa täyden pistepotin keräsivät miehissä Ahlaisten Urheilijoiden Jussi Wallin ja naisissa Tampereen Vihurin Nina Itkonen.

Lue lisää