Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut kaatoi Rauman jälleen kerran

 
Pesäkarhut kaatoi Rauman jälleen kerran

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue jatkaa voittamattomana kotikentällään. Sunnuntaisessa jatkosarjan ottelussa kaatui Fera Raumalta puhtaasti jaksoin 2-0. Pesäkarhut saalisti näin tärkeät kolme pistettä ja raumalaiset hävisivät porilaisille kaikki kolme tämän kauden keskinäistä ottelua.

Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue oli suorastaan ylivoimainen, kun se jauhoi tasaisesti kaksitoista kolmostilannetta ja teki niistä hyvillä lyönneillä yhdeksän juoksua. Rauma sai etenijän kolmospesälle vain kerran ja jakso päättyi Pesäkarhuille 9-0.

Toisella jaksolla kotijoukkueen tiivis ulkopeli jatkui parhaana palkitun lukkari Niina Luomasen ja loistavasti polttolinjassa häärineen Niina Mikkolan johdolla. Erityismaininnan ulkopelistään saa myös kopparina aggressiivisesti liikkunut Carita Toiviainen. Fera sai tehtyä illan ainoan juoksunsa viimeisessä vuorossa ja kun Pesäkarhut teki nihkeämmässä jaksossa kaksi juoksua, päättyi toinen jakso 2-1.

Sisäpelissä porilaisten parhaimmistoa olivat kolme juoksua lyönyt ja kakkospalkinnolla palkittu Niina Mäkiviita sekä sadan prosentin lyöntipeliä esittänyt Hanna Hirvikoski. Lisäksi Kaisa Kärkkäinen oli kovassa liikkeessä tuoden peräti neljä juoksua. Rauman parhaana ottelussa palkittiin Pesäkarhujen kasvatti Marjaana Liljeroos. "Tärkeät kolme pistettä ja saatiin parannettua peliämme niinkuin oli tavoitteenakin", totesi Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania.

"Sisuuntuneina erittäin harmittavasta tappiosta olimme tänään alusta asti mukana pelissä. Rakkaalla naapurilla ei tälläkään kertaa ollut mitään mahdollisuutta, vaikka toisen jakson lukemat eivät olleetkaan mitenkään suuret. Me hallitsimme peliä koko ajan. Mukavaa, että onnistumisia tuli laajalle rintamalle.", kommentoi UrheiluPori.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski

Yleisöä ei Rauma-ottelu tällä kertaa innostanut erityisesti, lisäksi päivän sade ja jatkuva sateen uhka jätti katsojamääräksi vain 785. Pesäkarhujen seuraavakin ottelu on kotiottelu, keskiviikkona vieraaksi saapuu Tyrnävä.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää