Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nicefutis voittoputkessa

 
Nicefutis voittoputkessa


NiceFutis kohtasi sunnuntaina tuiki tärkeässä kotikamppailussaan Åland Unitedin. Ennakkoon vähämaaliseksi kamppailuksi povattu ottelu päättyi NiceFutiksen 1-0 (0-0) -kotivoittoon.

Ennakkoon odotettiin ottelun olevan vähämaalinen ja perustuvan kovaan fyysiseen keskialueen taisteluun. Peli olikin odotetun kaltainen ja Alandin keskikenttä pääsikin pelin alussa painamaan kotijoukkueen vastaavan osan puolustuskannalle. Varsinaisiin maalintekopaikkoihin Nice ei vieraita kuitenkaan päästänyt ja Anu Hoffrenin johdolla Nicen puolustus katkoi Alandin pystysyötöt mallikkaasti.

Ensimmäinen jakson loppua kohden Nice otti yhä enemmän otetta kenttätapahtumista, mutta vaarallisimmat tilanteensa Nicekin sai erikoistilanteista, joskin maalin mahdollisuus oli niissäkin aika kaukana. Toisen jakson alkuun pääsi Nice hyvällä jalalla liikkeelle ja pystyi luomaan painetta Ålandin puolustukselle. Kun jaksoa oli pelattu 15 minuuttia haastoi Reetta Turtiainen vastustajan topparit, saaden niputettua molemmat ja pamautti mahtavasti tolpan kautta 1-0 johtomaalin.

Loppupelissä Nice varmisteli maalin johtoaan ja pyrki pitkiin hyökkäyksiin. Åland yritti hyvin taistellen tasoitusmaalia, mutta tällä kertaa taistelu ei tuottanut tulosta. Kevään karvas Ahvenanmaan (2-1 tappio loppuminuutin maalilla) reissu saatiin näin Nicen puolelta kuitattua.

Nice Futiksen tiedotteesta / UrheiluPori.com

 


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää