Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille kauden ensimmäinen kotitappio, Tyrnävä voitti supervuorossa

 
Pesäkarhuille kauden ensimmäinen kotitappio, Tyrnävä voitti supervuorossa

Pesäkarhujen ailahtelevat peliesitykset naisten superpesiksen jatkosarjassa jatkuivat keskiviikkona Porissa, kun Tyrnävä haki voiton jaksoin 2-1 supervuoroparin tuodessa ratkaisun.

Vierasjoukkue oli valmiimpana ottelun alussa ja hallitsi ensimmäistä jaksoa vieden sen lopulta ansaitusti juoksuin 4-3. Pesäkarhut sai pelinsä käyntiin vasta ensimmäisen jakson viimeisessä vuorossa, mutta se ei enää riittänyt. "Emme olleet valmiita pelin alussa, pukukopissa katsottiin vielä miesten 200 metrin finaalia televisiosta kun menin koppiin juuri ennen pelin alkua", manasi Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarmo Ania.

Toiselle jaksolle tuli parempi kotijoukkue. Pesäkarhut rakensi vahvasti tilanteita ja pystyi lopulta lyömään juoksuja kuusi Tyrnävän kahta vastaan. Supervuoroparissa Pesäkarhut ei onnistunut juoksun teossa pienoisesta painotuksestaan huolimatta, sen sijaan Tyrnävä onnistui palottomassa ajolähdössään heti ensimmäisellä yrityksellä. Voittojuoksun vieraille löi Tanja Vehniäinen. Pesäkarhut voitti kolmostilanteet ottelussa 23-16, mutta se ei riittänyt nyt voittoon. "Ulkopelimme ei ollut hyvää, toki Tyrnävä pelasi hyvin. Sisäpeliämme söivät ykköspalot liikaa", Ania tuumaili.

"Annettiin Riskun viedä meitä ekalla jaksolla ihan miten vaan ja vasta sen jälkeen alettiin pelata. Se oli valitettavasti liian myöhään. Ei me nyt vielä mitään taikatemppuja tarvita neljän joukkoon pääsemiseksi, mutta nukkumisia ei enää sallita. Nyt on jokaisen aika näyttää, kuinka hyvin uskaltaa pelata.", kommentoi UrheiluPori.comin kummipelaaja Hanna Hirvikoski pelin jälkeen.

Pesäkarhujen parhaina ottelussa palkittiin ansaitusti Heidi Kuusisto ja Hanna Hirvikoski. Yleisöä Porin pesäpallostadionilla oli tällä kertaa 663 katsojaa, Pesäkarhujen koko kauden yleisökeskiarvo on nyt 1123 katsojaa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää