Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seuranta: Ässät - Ambri-Piotta

 
Seuranta: Ässät - Ambri-Piotta 4-1 (60 min.)

Ässät - Ambri-Piotta, tilanne 4-1 (60 min.).

Ässät voitti Ambri-Piottan maalein 4-1.

Tuomas Huhtasen osumalla ajassa 58:40 Ässät siirtyy 4-1 johtoon. Maaliin ei merkitty syöttäjiä.

Ässien try-out pelaajat ovat vieneet porilaiset 3-1 johtoon. Maalinteossa onnistui Alexander Plyushev. Syöttöpisteet saalistivat Vesa-Matti Inkeröinen ja Tapio Sammalkangas.

Julian Walker on avannut Ambrin maalitilin ajassa 37:55. Ennen maalia Marko Kivenmäki vieraili jäähyaitiossa kahden minuutin ajan.

Ässien avausosuman toiseksi syöttäjäksi on korjattu Markku Tähtinen, syöttöpisteet siis Peltoselle ja Tähtiselle.

Toisen erän aikana runsas jäähyily on jatkunut. Molemmat joukkueet ovat saaneet ensimmäisen 8 minuutin aikana kaksi kakkosta. Ässiltä rangaistusaitiossa ovat vierailleet Sakari Salminen, sekä Tapio Sammalkangas toistamiseen.

Puolustaja Jussi Ruohola on vienyt porilaiset jo kahden maalin karkumatkalle. Ruoholan maalin esityön tekivät Markku Tähtinen ja Marko Luomala.

Ajassa 19:25 Ambrin Claudio Micheli sai kahden minuutin rangaistuksen.

Ässät on siirtynyt 1-0 johtoon. Teemu Virkkunen iski Ässät 1-0 johtoon ajassa 17.23. Maaliin syöttöpisteet saalistivat Pasi Peltonen ja Jesse Jyrkkiö.

Ajassa 11:59 alkoi tapahtua, kun Tommi Huhtala ja Erik Westrum passitettiin suihkun puolelle. Molemmille pelirangaistus, tulostaululla edelleen 0-0.

Ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kakkosia on jaettu jo runsaasti. Ambrille on vihelletty kaksi kakkosta, kun Ässäpelurit ovat kasanneet yhteensä 8 jäähyminuuttia. Jäähyllä ovat istuneet Tero Määttä kahdesti, sekä Markku Tähtinen ja Tapio Sammalkangas kertaalleen.

Porilaisjoukkueen ottelu on parhaillaan käynnissä ja UrheiluPori.com seuraa pelin etenemistä sivuillaan. Ässien maalia vartioi tänään Tuomo Karjalainen ja Ambrin maalilla seisoo Thomas Bäumle.

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää