Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seuranta: Ässät - Ambri-Piotta

 
Seuranta: Ässät - Ambri-Piotta 4-1 (60 min.)

Ässät - Ambri-Piotta, tilanne 4-1 (60 min.).

Ässät voitti Ambri-Piottan maalein 4-1.

Tuomas Huhtasen osumalla ajassa 58:40 Ässät siirtyy 4-1 johtoon. Maaliin ei merkitty syöttäjiä.

Ässien try-out pelaajat ovat vieneet porilaiset 3-1 johtoon. Maalinteossa onnistui Alexander Plyushev. Syöttöpisteet saalistivat Vesa-Matti Inkeröinen ja Tapio Sammalkangas.

Julian Walker on avannut Ambrin maalitilin ajassa 37:55. Ennen maalia Marko Kivenmäki vieraili jäähyaitiossa kahden minuutin ajan.

Ässien avausosuman toiseksi syöttäjäksi on korjattu Markku Tähtinen, syöttöpisteet siis Peltoselle ja Tähtiselle.

Toisen erän aikana runsas jäähyily on jatkunut. Molemmat joukkueet ovat saaneet ensimmäisen 8 minuutin aikana kaksi kakkosta. Ässiltä rangaistusaitiossa ovat vierailleet Sakari Salminen, sekä Tapio Sammalkangas toistamiseen.

Puolustaja Jussi Ruohola on vienyt porilaiset jo kahden maalin karkumatkalle. Ruoholan maalin esityön tekivät Markku Tähtinen ja Marko Luomala.

Ajassa 19:25 Ambrin Claudio Micheli sai kahden minuutin rangaistuksen.

Ässät on siirtynyt 1-0 johtoon. Teemu Virkkunen iski Ässät 1-0 johtoon ajassa 17.23. Maaliin syöttöpisteet saalistivat Pasi Peltonen ja Jesse Jyrkkiö.

Ajassa 11:59 alkoi tapahtua, kun Tommi Huhtala ja Erik Westrum passitettiin suihkun puolelle. Molemmille pelirangaistus, tulostaululla edelleen 0-0.

Ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kakkosia on jaettu jo runsaasti. Ambrille on vihelletty kaksi kakkosta, kun Ässäpelurit ovat kasanneet yhteensä 8 jäähyminuuttia. Jäähyllä ovat istuneet Tero Määttä kahdesti, sekä Markku Tähtinen ja Tapio Sammalkangas kertaalleen.

Porilaisjoukkueen ottelu on parhaillaan käynnissä ja UrheiluPori.com seuraa pelin etenemistä sivuillaan. Ässien maalia vartioi tänään Tuomo Karjalainen ja Ambrin maalilla seisoo Thomas Bäumle.

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää