Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille tärkeä voitto supervuorossa Jyväskylässä

 
Pesäkarhuille tärkeä voitto supervuorossa Jyväskylässä

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue venyi upeaan 2-1-voittoon lauantaina Jyväskylässä. Vielä avausjaksolla porilaiset olivat pahasti alakynnessä, vaikkakin jakson vanhetessa ulkopeli alkoi olla yhä pitävämpää. Ensimmäinen jakso kuitenkin kotijoukkueelle ansaitusti juoksuin 5-0.

Toisellakin jaksolla Jyväskylä pystyi pitämään Pesäkarhut  vähissä kolmostilanteissa, mutta myös vieraiden ulkokenttä oli hyvässä vireessä ja niinpä nihkeän jakson viimeinen tasoittava alkoi Jyväskylän 1-0-johdossa. Pesäkarhut onnistui rakentamaan palottoman ajolähdön ja kapteeni Niina Mäkiviita tasoitti jakson upealla lyönnillään. Hetkeä myöhemmin uudessa ajolähdössä toisen jakson ratkaisijaksi nousi jokerilyöjä Sanna Lappalainen lyödessään pallon merkistä väliin, Pesäkarhuille jaksovoitto juoksuin 2-1.

Supervuoroparissa Jyväskylän Pesis pysyi porilaisten pihdeissä ja Pesäkarhut pääsikin tasoittavallaan yrittämään voittoa. Ajolähtö rakennettiin Hanna Hirvikoskelle, jonka merkkaamaton kakkospuolen lyönti pääsi yllättämään kotijoukkueen ulkokentän ja niin voitto Poriin.

Pesäkarhuista palkittiin ottelussa Niina Mäkiviita ja Niina Luomanen. "Iso voittohan tämä tietysti oli, varsinkin täältä Jyväskylästä. Pelilliset asiat ovat nyt oikeastaan sivuseikka, joukkueen ilme oli nyt sitä mitä tässä on haettu. Pelaajat tavallaan vastasivat nyt siihen huutoon , mitä itse pyysivät muutosta haettaessa. Tästä on hyvä jatkaa sunnuntaiseen kotiotteluun Lapuaa vastaan", totesi Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja Petri Kaijansinkko.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää