Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut taisteluvoittoon, paikka välierissä varmistui

 
Pesäkarhut taisteluvoittoon, paikka välierissä varmistui


Pesäkarhut kaatoi Lapuan jaksoin 1-0 huikean jännittävässä jatkosarjan ottelussa sunnuntaina Porissa. Samalla varmistui myös se, että Pesäkarhut pelaa jälleen kerran mitaleista ja on siis neljän parhaan joukossa.

Pesäkarhuille mitalipelit ovat järjestyksessään jo seitsemännet 2000-luvulla. Jatkosarjan viimeisellä kierroksella porilaiset matkaavat Peräseinäjoelle ja ottelussa on panoksena vähintäänkin välierien kotietu. Pesäkarhut on sarjataulukossa nyt kolmantena, kolme pistettä edellä on Jyväskylä ja kahden pisteen päässä Petojussit.

Lapua-ottelu oli osoitus porilaisten tahdonvoimasta ja joukkueen vahvasta hengestä. Molemmilla jaksoilla Pesäkarhut nousi tappio tilanteesta ja ensimmäisellä jakso nousu riitti jaksovoittoon saakka juoksuin 2-1. Ensimmäisen jakson ratkaisijaksi nousi Pesäkarhujen parhaana palkittu Hanna Hirvikoski. Toisella jaksolla tilanne oli vielä tukalampi, kun kotijoukkue tuli viimeiseen tasoittavaansa 1-4-tappio- tilanteessa. Lopulta kova työ ja osittain onnikin palkittiin ja jakso päättyi tasalukemiin 4-4. Pesäkarhuille näin kaksi pistettä ja Lapua jäi pisteittä.

- En edelleenkään halua puhua juurikaan pelillisistä asioista. Kova vääntö, jossa meidän henkiset ja osittain fyysisetkin akut alkoivat jo olla melko vähissä. Mutta taas löytyi oikeaa ilmettä ja uskoa omaan tekemiseen, lisäksi jo tämän kauden aikaisemmatkin Lapua-pelit antoivat siementä siihen että uskoimme pystyvämme nousuun. Iso kiitos koko joukkueelle erinomaisesta viikonlopusta tiukassa paikassa, halua ja peli-iloa ryhmässä on nyt upeasti. Paikka välierissä on hieno juttu, keskiviikkona mennään Peräseinäjoelle voittamaan ja hakemaan kotietua välieriin. Liikaa me ei kuitenkaan mietitä seuraamuksia, pelataan ja nautitaan vaan, Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

- Eihän ne lapualaiset osaa meitä voittaa, ei sitten millään. Jälleen kerran noustiin aivan hirveällä hurmoksella voittoon. Meitä ei pysäytä nyt mikään, me taistellaan loppuun asti, ottelun parhaana palkittu UrheiluPori -pelaaja Hanna Hirvikoski iloitsi ottelun tauottua.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää