Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut taistelee keskiviikkona välierien kotiedusta

 
Pesäkarhut taistelee keskiviikkona välierien kotiedusta


Naisten superpesiksen jatkosarja päättyy keskiviikkona ja Pesäkarhut jännitysotteluun Peräseinäjoelle Petojussien vieraaksi. Ottelun panoksena on välierien kotietu, Pesäkarhut on kaksi pistettä Petojussia jäljessä otteluun lähdettäessä. Näinollen kotijoukkueen jäädessä pisteittä Pesäkarhut nousisi jatkosarjan kakkoseksi, mikäli Jyväskylä pysyy kärjessä..

- Hyvällä fiiliksellä lähdemme taistelemaan, pidämme mielen kirkkaana ja menemme sekä ajatuksissa että teoissa vain eteenpäin. Ainoa asia mihin voimme vaikuttaa on oma pelaamisemme. Tietysti peli-ilmeen raikkaana sekä iloisena pitäminen on edelleen jopa se ykkösjuttu. Kotietu luonnollisesti kiinnostaa, mutta se tulee jos on tullakseen ja kun pelaamme riittävän hyvin keskiviikkona, Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Mikäli Pesäkarhut ja Petojussit kohtaavat välierissä, ovat joukkueet sopineet jo muutoksen ensimmäisen ottelun aikatauluun yhdessä Superpesis Oy:n kanssa.

- Jos kohtaamme välierissä, pelaamme ensimmäisen ottelun joka tapauksessa jo perjantaina 29.8 klo 17.30 - onpa peli sitten Porissa tai Peräseinäjoella. Toinen ottelu pelataan alkuperäisen aikataulun mukaisesti sunnuntaina 31.8, Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää