Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Porin Mattila hakee vauhtia KoPosta

 
Mattila hakee vauhtia KoPosta


FBT Porin Salibandyliigamiehistöön lukeutuva Ville Mattila siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella paikallisseura Koivulan Potkuun. Työkomennusten vuoksi kesällä huonosti harjoituksiin päässyt Mattila pyritään sopeuttamaan liigavauhtiin edelliskauden päätteeksi 2.divisioonaan nousseen KoPon riveissä.

Lainasopimuksen yhteydessä Mattila solmi FBT Porin kanssa kauden 2009-2010 loppuun kestävän sopimuksen.

- Reenaaminen joukkueen kanssa kesällä on jäänyt yhden käden sormissa laskettaviin kertoihin Helsingin työkomennuksen vuoksi. Tulevasta syksystä ei myöskään ole komennusten suhteen tarkempaa tietoa, Mattila harmitteli amatööriurheilun varjopuolia.

- Ihan yhteisymmärryksessä (Sami) Väreen kanssa keskusteltiin ja tultiin siihen tulokseen, että on parempi, kun pystyn kuitenkin KoPon mukana pitämään pelituntumaa yllä, Mattila kommentoi siirron taustoja.

- FBT:n harjoituksissa pyrin kuitenkin käymään mahdollisimman usein, ja koitan päästä jälleen vauhtiin mukaan. Pitkäaikainen haave päästä pelaamaan liigaan ja samalla mahdollisuus haastaa noita ”isoja nimiä” houkuttelee edelleen, Mattila päättää.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleMattila

Ville Mattila

1.4.1981 Pori
Tiedot


Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää