Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Porin Mattila hakee vauhtia KoPosta

 
Mattila hakee vauhtia KoPosta


FBT Porin Salibandyliigamiehistöön lukeutuva Ville Mattila siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella paikallisseura Koivulan Potkuun. Työkomennusten vuoksi kesällä huonosti harjoituksiin päässyt Mattila pyritään sopeuttamaan liigavauhtiin edelliskauden päätteeksi 2.divisioonaan nousseen KoPon riveissä.

Lainasopimuksen yhteydessä Mattila solmi FBT Porin kanssa kauden 2009-2010 loppuun kestävän sopimuksen.

- Reenaaminen joukkueen kanssa kesällä on jäänyt yhden käden sormissa laskettaviin kertoihin Helsingin työkomennuksen vuoksi. Tulevasta syksystä ei myöskään ole komennusten suhteen tarkempaa tietoa, Mattila harmitteli amatööriurheilun varjopuolia.

- Ihan yhteisymmärryksessä (Sami) Väreen kanssa keskusteltiin ja tultiin siihen tulokseen, että on parempi, kun pystyn kuitenkin KoPon mukana pitämään pelituntumaa yllä, Mattila kommentoi siirron taustoja.

- FBT:n harjoituksissa pyrin kuitenkin käymään mahdollisimman usein, ja koitan päästä jälleen vauhtiin mukaan. Pitkäaikainen haave päästä pelaamaan liigaan ja samalla mahdollisuus haastaa noita ”isoja nimiä” houkuttelee edelleen, Mattila päättää.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleMattila

Ville Mattila

1.4.1981 Pori
Tiedot


Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää