Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Porin Mattila hakee vauhtia KoPosta

 
Mattila hakee vauhtia KoPosta


FBT Porin Salibandyliigamiehistöön lukeutuva Ville Mattila siirtyy toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella paikallisseura Koivulan Potkuun. Työkomennusten vuoksi kesällä huonosti harjoituksiin päässyt Mattila pyritään sopeuttamaan liigavauhtiin edelliskauden päätteeksi 2.divisioonaan nousseen KoPon riveissä.

Lainasopimuksen yhteydessä Mattila solmi FBT Porin kanssa kauden 2009-2010 loppuun kestävän sopimuksen.

- Reenaaminen joukkueen kanssa kesällä on jäänyt yhden käden sormissa laskettaviin kertoihin Helsingin työkomennuksen vuoksi. Tulevasta syksystä ei myöskään ole komennusten suhteen tarkempaa tietoa, Mattila harmitteli amatööriurheilun varjopuolia.

- Ihan yhteisymmärryksessä (Sami) Väreen kanssa keskusteltiin ja tultiin siihen tulokseen, että on parempi, kun pystyn kuitenkin KoPon mukana pitämään pelituntumaa yllä, Mattila kommentoi siirron taustoja.

- FBT:n harjoituksissa pyrin kuitenkin käymään mahdollisimman usein, ja koitan päästä jälleen vauhtiin mukaan. Pitkäaikainen haave päästä pelaamaan liigaan ja samalla mahdollisuus haastaa noita ”isoja nimiä” houkuttelee edelleen, Mattila päättää.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleMattila

Ville Mattila

1.4.1981 Pori
Tiedot


Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää