Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Anu Hoffren Naisten Liigan elokuun pelaaja

 
Anu Hoffren Naisten Liigan elokuun pelaaja


Naisten A-maajoukkueen päävalmentaja Michael Käld on valinnut NiceFutiksen Anu Hoffrenin Naisten Liigan elokuun pelaajaksi.

NiceFutis voitti elokuussa kaikki pelaamaansa neljä ottelua ja Hoffren kuului joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin. Topparina pelaavan Hoffrenin johdolla NiceFutis piti maalinsa koskemattomana kolmessa ottelussa. Kerran hän ehätti myös maalintekoon.

 

- Anu on ollut joukkueensa puolustuksen lukko. Se näkyy tilastoissakin koska NiceFutis on voittanut kaikki neljä peliään ja on päästänyt niissä ainoastaan yhden maalin. Anu on hyvin aktiivinen joukkueen pelin avaamisessa, ja hänen pitkät vasemmanjalan syötöt ovat usein myrkkyä vastustajan puolustajille. Hän on myös kerran onnistunut maalinteossa elokuun peleissä, Käld perustelee valintaansa. 

 

Hoffren oli valinnastaan yllättynyt.

 

- Olen aika äimänkäkenä valinnasta, Hoffren kertoi.

 

NiceFutis on pelannut erittäin vahvasti viime aikoina ja Hoffrenin mukaan palaset ovat vain loksahtaneet kohdalleen.

 

- Tauon jälkeen joukkue tuli takaisin yhteen ja jotenkin tauon aikana peli oli parantunut. Joukkueen peli loksahti kohdalleen ja olemme pystyneet pelaamaan koko ajan hyvällä tasolla.

 

Kuopiolaislähtöinen Hoffren liittyi tänä vuonna sarjanousijoiden joukkueeseen parin Ykkösessä vietetyn kauden jälkeen. Kausi on mennyt jopa yli odotusten.

 

- Olen tosi tyytyväinen siihen miten on mennyt. Ajattelin Ykkösen kausien jälkeen, että nyt on tilaisuus päästä pelaamaan liigassa ja aluksi vähän jännitti miten sitä pysyy liigavauhdissa mukana. Hyvinhän siinä on pysynyt ja mikäs siinä, kun on hyviä pelikavereita rinnalla, Hoffren kehaisee.

 

NiceFutiksen loppukauden tavoitteet ovat selvät.

 

- Pyrimme mahdollisimman nopeasti varmistamaan sarjapaikkamme ja toivottavasti pystymme myös loppukauden aikana nousemaan pari sijaa. Tärkeintä on kuitenkin varmistaa sarjapaikka, Hoffren valottaa.

 

Suomen Palloliitto ja Whirlpool lahjoittavat voittajalle 600:n euron lahjakortin. Hoffren palkitaan lauantaina NiceFutis–HJK –ottelun yhteydessä.

 

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Nice Futis ry - logo

Nice Futis - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AnuHoffren

Anu Hoffren

4.8.1986
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää