Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille try-out sopimuksia

 
Ässille try-out sopimuksia


Ässät on solminut marrastaukoon asti ulottuvan try-out sopimuksen hyökkääjä Preston Callanderin kanssa. 28-vuotias Callander pelasi viime kaudella Florida Everbladesin joukkueessa samassa kentällisessä ison roolin Ässien hyökkäyksessä ottaneen Derek Damonin kanssa. Everbladesin riveissä syntyi 57 tehopistettä 47 ottelussa.

- Damon pelasi keskellä ja minä laidassa. Pelasimme hyvän kauden ja Derek auttoi minua pääsemään sisälle Floridan joukkueeseen. Sitä ennen pelasin kaksi kautta Saksassa. Se oli hyvä kokemus ja kehityin siellä pelaajana.

- Vahvuuteni on hyvä maalinedustapelaaminen. Pelaan aina asenteella ja tehtäväni on ”Clean up the garbage”, kuten sanotaan. Haluan päästä mukaan joukkueeseen ja auttaa joukkuetta voittamaan pelaamalla omilla vahvuuksillani, Preston Callander kommentoi

- Preston on aina ollut tehopelaaja. Viime kaudella hän pelasi Derekin kanssa samassa ketjussa. Siinä on pohjaa, mille rakentaa. Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kertoi.

Toinen try-outilla Ässiin siirtyvä pelaaja on puolustaja Mikko Palomäki. 26-vuotias Kärppien kasvatti siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella, joka sisältää 10 ottelun mittaisen koeajan.

Meillä on puolustuspäässä vajausta. Anssi Tierannan viime keväänä operoitu alavatsa on alkanut oireilla uudelleen. Tarkkaa toipumisajankohtaa ei vielä tiedetä. Pahimmassa tapauksessa Tierannan koko kausi on ohi. Palomäki on Mika Pieniniemelle tuttu pelaaja Kärppien ajoilta. Mikko ei viime kaudella onnistunut HPK:ssa parhaalla mahdollisella tavalla, mutta pelasi sitä ennen SaiPassa hyvän kauden, Hirsimäki kommentoi.

Molemmat pelaajat liittyvät Ässien harjoitusrinkiin välittömästi ja ovat jo tänään mukana joukkueen harjoituksissa.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää