Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässille try-out sopimuksia

 
Ässille try-out sopimuksia


Ässät on solminut marrastaukoon asti ulottuvan try-out sopimuksen hyökkääjä Preston Callanderin kanssa. 28-vuotias Callander pelasi viime kaudella Florida Everbladesin joukkueessa samassa kentällisessä ison roolin Ässien hyökkäyksessä ottaneen Derek Damonin kanssa. Everbladesin riveissä syntyi 57 tehopistettä 47 ottelussa.

- Damon pelasi keskellä ja minä laidassa. Pelasimme hyvän kauden ja Derek auttoi minua pääsemään sisälle Floridan joukkueeseen. Sitä ennen pelasin kaksi kautta Saksassa. Se oli hyvä kokemus ja kehityin siellä pelaajana.

- Vahvuuteni on hyvä maalinedustapelaaminen. Pelaan aina asenteella ja tehtäväni on ”Clean up the garbage”, kuten sanotaan. Haluan päästä mukaan joukkueeseen ja auttaa joukkuetta voittamaan pelaamalla omilla vahvuuksillani, Preston Callander kommentoi

- Preston on aina ollut tehopelaaja. Viime kaudella hän pelasi Derekin kanssa samassa ketjussa. Siinä on pohjaa, mille rakentaa. Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kertoi.

Toinen try-outilla Ässiin siirtyvä pelaaja on puolustaja Mikko Palomäki. 26-vuotias Kärppien kasvatti siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella, joka sisältää 10 ottelun mittaisen koeajan.

Meillä on puolustuspäässä vajausta. Anssi Tierannan viime keväänä operoitu alavatsa on alkanut oireilla uudelleen. Tarkkaa toipumisajankohtaa ei vielä tiedetä. Pahimmassa tapauksessa Tierannan koko kausi on ohi. Palomäki on Mika Pieniniemelle tuttu pelaaja Kärppien ajoilta. Mikko ei viime kaudella onnistunut HPK:ssa parhaalla mahdollisella tavalla, mutta pelasi sitä ennen SaiPassa hyvän kauden, Hirsimäki kommentoi.

Molemmat pelaajat liittyvät Ässien harjoitusrinkiin välittömästi ja ovat jo tänään mukana joukkueen harjoituksissa.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää