Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uusi kesto menestyjä

 
,

Uusi kesto menestyjä


Suomen ehkä nykyaikaisin ammattilaisjoukkue.

Kaikki lähtee: Useat Espoon alueen suuret junioriseurat ovat jo muutamia vuosia kaikessa yhteisymmäryksessä ohjanneet ja kasvattaneet junioreita Bluesiin. Lahjukkuuksien matka jatkuu valtakunnan sarjoissa pelaavissa Bluesin C-, B- ja A-nuorten joukkueiden kautta ESPOON AREENALLE. Bluesin organisaatio on kuin suoraan jostakin Englannin jalkapallon valioliigasta. Taustalla tehtävät on jaettu todellakin siten, että johtajat johtavat ja valmentajat valmentavat ja pelaajat pelaavat. Valmennuksen apuna on lisäksi iso joukko osaavia ammattilaisia, kykyjen etsijät, lääkärit, fysioterapeutit, tilasto- ja videomiehet, useat huoltajat. Kaiken kruununa johtajien yläpuolella vielä henkilö - miljonääri Jussi Salonoja - joka oikeasti pitää jääkiekosta eikä ainoastaan vain rahan vuoksi. Urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari onkin varmasti löytänyt taas joukkueeseen uusia, nimenomaan sopivia pelaajia. Näitä taustoja vasten Espoon Blues tulee pysymään tulevallakin kaudella kärkijoukkueiden ryhmässä.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää