Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aikamoinen uudistusprojekti

 
,

Aikamoinen uudistusprojekti


AIKAMOINEN UUDISTUSprojekti myllersi keväällä HIFK:n ympärillä (urheilutoimenjohtaja, valmentajat ja pelaajistosta mm. maalivahti).

KARI JALOSELLE VOITTOJEN VOITTO, KUN KIEKKO PUTOA TORSTAINA JÄÄLLE.
Kari Jalonen palaa HIFK:n organisaatioon ja tällä kertaa valmentajana. Vanhemmat jääkiekkoa seuranneet henkilöt muistavat hyvin kauden 1984-1985, jolloin yksi Suomen parhaimmista jääkiekkoilijoista saapui pohjoisesta Helsinkiin. Kohtelu, jonka yksinäinen huippupelaaja sai pelikavereiltaan on varmasti yksi HIFK:n historian surullisempia. Joukkueen pelaajista osa keskittyi enemmän Jalosen pilkkaamiseen, kuin itse pelaamiseen. Pelaajat saapuivat hallille yleensä isot tekonenät kasvoillaan ja osa pelkät pitkät "kalsarit" jaloissaan niin, että Kari-poika varmasti muisti joskus sellaiset olleet päällihousujen alla. Puhuakaan Jalonen ei osannut "stadin" pelaajien mielestä ja pukuhuoneen yleisin hokema olikin kaikille tuttu "ookkana Oulusta ja syökkänä jäkälää". Uskon, että jo silloin kylvettiin siemenet, että joskus minä vielä palaan. Kari Jalonen palaa nyt "vanhaan halliin" taskuissaan kaikennäköiset pistepörssit pelaajana voittaneena ja menestyvänä mestarivalmentajana. Voi vain kuvitella, mitkä tunteet liikkuvat miehen päässä, kun avauskiekko putoaa torstaina SM-liigan avausottelussa HIFK - JOKERIT.
PS: Jalosen mukana Oulun Kärpistä HIFK:n valmennustiimiin liittyi myös lääkäri Harri Hakkarainen (pidetään yleisesti yhtenä maailman johtavista, niin voima, kuin ravintoexperteistä).

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää