Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aikamoinen uudistusprojekti

 
,

Aikamoinen uudistusprojekti


AIKAMOINEN UUDISTUSprojekti myllersi keväällä HIFK:n ympärillä (urheilutoimenjohtaja, valmentajat ja pelaajistosta mm. maalivahti).

KARI JALOSELLE VOITTOJEN VOITTO, KUN KIEKKO PUTOA TORSTAINA JÄÄLLE.
Kari Jalonen palaa HIFK:n organisaatioon ja tällä kertaa valmentajana. Vanhemmat jääkiekkoa seuranneet henkilöt muistavat hyvin kauden 1984-1985, jolloin yksi Suomen parhaimmista jääkiekkoilijoista saapui pohjoisesta Helsinkiin. Kohtelu, jonka yksinäinen huippupelaaja sai pelikavereiltaan on varmasti yksi HIFK:n historian surullisempia. Joukkueen pelaajista osa keskittyi enemmän Jalosen pilkkaamiseen, kuin itse pelaamiseen. Pelaajat saapuivat hallille yleensä isot tekonenät kasvoillaan ja osa pelkät pitkät "kalsarit" jaloissaan niin, että Kari-poika varmasti muisti joskus sellaiset olleet päällihousujen alla. Puhuakaan Jalonen ei osannut "stadin" pelaajien mielestä ja pukuhuoneen yleisin hokema olikin kaikille tuttu "ookkana Oulusta ja syökkänä jäkälää". Uskon, että jo silloin kylvettiin siemenet, että joskus minä vielä palaan. Kari Jalonen palaa nyt "vanhaan halliin" taskuissaan kaikennäköiset pistepörssit pelaajana voittaneena ja menestyvänä mestarivalmentajana. Voi vain kuvitella, mitkä tunteet liikkuvat miehen päässä, kun avauskiekko putoaa torstaina SM-liigan avausottelussa HIFK - JOKERIT.
PS: Jalosen mukana Oulun Kärpistä HIFK:n valmennustiimiin liittyi myös lääkäri Harri Hakkarainen (pidetään yleisesti yhtenä maailman johtavista, niin voima, kuin ravintoexperteistä).

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää