Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aikamoinen uudistusprojekti

 
,

Aikamoinen uudistusprojekti


AIKAMOINEN UUDISTUSprojekti myllersi keväällä HIFK:n ympärillä (urheilutoimenjohtaja, valmentajat ja pelaajistosta mm. maalivahti).

KARI JALOSELLE VOITTOJEN VOITTO, KUN KIEKKO PUTOA TORSTAINA JÄÄLLE.
Kari Jalonen palaa HIFK:n organisaatioon ja tällä kertaa valmentajana. Vanhemmat jääkiekkoa seuranneet henkilöt muistavat hyvin kauden 1984-1985, jolloin yksi Suomen parhaimmista jääkiekkoilijoista saapui pohjoisesta Helsinkiin. Kohtelu, jonka yksinäinen huippupelaaja sai pelikavereiltaan on varmasti yksi HIFK:n historian surullisempia. Joukkueen pelaajista osa keskittyi enemmän Jalosen pilkkaamiseen, kuin itse pelaamiseen. Pelaajat saapuivat hallille yleensä isot tekonenät kasvoillaan ja osa pelkät pitkät "kalsarit" jaloissaan niin, että Kari-poika varmasti muisti joskus sellaiset olleet päällihousujen alla. Puhuakaan Jalonen ei osannut "stadin" pelaajien mielestä ja pukuhuoneen yleisin hokema olikin kaikille tuttu "ookkana Oulusta ja syökkänä jäkälää". Uskon, että jo silloin kylvettiin siemenet, että joskus minä vielä palaan. Kari Jalonen palaa nyt "vanhaan halliin" taskuissaan kaikennäköiset pistepörssit pelaajana voittaneena ja menestyvänä mestarivalmentajana. Voi vain kuvitella, mitkä tunteet liikkuvat miehen päässä, kun avauskiekko putoaa torstaina SM-liigan avausottelussa HIFK - JOKERIT.
PS: Jalosen mukana Oulun Kärpistä HIFK:n valmennustiimiin liittyi myös lääkäri Harri Hakkarainen (pidetään yleisesti yhtenä maailman johtavista, niin voima, kuin ravintoexperteistä).

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää