Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aloittaa kauden kymmenellä vierasottelulla

 
,

Aloittaa kauden kymmenellä vierasottelulla


Hämeenlinnan Ritarihallin parannustöiden vuoksi HPK tosiaan aloittaa kauden vierashalleissa.

KATSEET JUKKA RAUTAKORVESSA

Jääkiekkoasiantuntijoiden mielenkiinto kohdistuu HPK:n pelilliseen ilmeeseen. Rautakorpi tunnetaan erittäin kunnianhimoisena ja vaativana valmentajana, joka patistaa myös seurajohtoa tekemään parastaan. Kerhon pelitavan odotetaan muuttuvan nykyaikaiseksi, jossa on paljon vivahteita NHL-liigasta. Rautakorpi on sanonut, ettei kontrolloiduilla hyökkäyksillä ole enää isoa merkitystä ja vastaavasti puolustuspelijärjestelmät ovat menneet eteenpäin. Kerhon pelaajalistaa kun katsoo, niin ensimmäiseksi tulee mieleen, ettei siellä ainakaan avauksia tarvitse harjoitella; nimet Jukka-Pekka Laamanen ja Marko Tuulola osaavat sen homman vaikka unissaan. RINTAMAHYÖKKÄYKSET on se uudistus, mikä tulee olemaan isoin entisiin HPK:n sekä Rautakorven omiin pelitapoihin. NHL-liigasta, kun "kuppiloissa" puhutaan, niin mainitaan yleisesti, että kova taklauspeli on se, mistä se liiga tunnetaan. Varmasti siellä taklataan kovaa ja Kerhokin varmasti pyrkii olemaan fyysinen. Uskon kuitenkin joukkueen ottavan esimerkkejä nimenomaan NHL-liigan "käsitaitavista senttereistä", jotka lukevat peliä hienosti, sekä liukkaista laitureista.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää