Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves hyrrää kahdella jätöllä

 
,

Ilves hyrrää kahdella jätöllä


Menneinä vuosina, kun kyseltiin kauden alkua odotellessa tamperelaisilta kaiken nähneiltä jääkiekkofanaatikoilta, mitkä Ilveksen mahdollisuudet tulevana kautena ovat. Vastaus tuli yleensä kuin apteekin hyllyltä - kyllähän sää sen tiedät, että jos harjoituksissa vaan pyöritään keskiympyrää ympäri ja jätetään kiekkoa toiselle, eikä tajuta lähteä pois ja edetä kohti maalia, niin mitä siitä seuraa NIIN EI YHTÄÄN MITTÄÄ. Vähän tulee samat ajatukset nyt mieleen, kun valmentajatkin ovat niiltä ajoilta, joko valmennuspuolelta tai pelaajapuolelta.

Varmasti ILVEKSELLÄ on uutta ilmettäkin tälle kaudelle näyttää ja jo pakostakin kun "RAIPE" ripusti luistimet naulaan. Farmisopimus Mestiksen Lempäälän Kisan kanssa luo oivan kilpailutilanteen taas joukkueeseen. Siitä voidaan kyllä ollakin varma, että liikettä tulee olemaan kentällä ihan riittämiin.

ILVEKSELLÄ ISO MAHDOLLISUUS
Tosiaankin tamperelaisilla on nyt oiva mahdollisuus luoda vanha kunnon ILVES. No voiko se enää tuottaa huippusijoituksia solkenaan, se on taas aivan eri juttu. Kuitenkin varmasti monet fanit pitäisivät vanhasta liukkaasta ILVEKSESTÄ.
Haaveillahan voi aina, mutta tosiasiat lyövät kyllä vastaan, jos vaikka rupeaa vertailemaan Ilveksen organisaatiota moniin muihin joukkueisiin.

MUTTA yhteen isoon mestaruuteen on Ilveksellä tälläkin kaudella mahdollisuus - nimittäin TAMPEREEN - se jopa takaisi suoran säilymisen.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää