Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves hyrrää kahdella jätöllä

 
,

Ilves hyrrää kahdella jätöllä


Menneinä vuosina, kun kyseltiin kauden alkua odotellessa tamperelaisilta kaiken nähneiltä jääkiekkofanaatikoilta, mitkä Ilveksen mahdollisuudet tulevana kautena ovat. Vastaus tuli yleensä kuin apteekin hyllyltä - kyllähän sää sen tiedät, että jos harjoituksissa vaan pyöritään keskiympyrää ympäri ja jätetään kiekkoa toiselle, eikä tajuta lähteä pois ja edetä kohti maalia, niin mitä siitä seuraa NIIN EI YHTÄÄN MITTÄÄ. Vähän tulee samat ajatukset nyt mieleen, kun valmentajatkin ovat niiltä ajoilta, joko valmennuspuolelta tai pelaajapuolelta.

Varmasti ILVEKSELLÄ on uutta ilmettäkin tälle kaudelle näyttää ja jo pakostakin kun "RAIPE" ripusti luistimet naulaan. Farmisopimus Mestiksen Lempäälän Kisan kanssa luo oivan kilpailutilanteen taas joukkueeseen. Siitä voidaan kyllä ollakin varma, että liikettä tulee olemaan kentällä ihan riittämiin.

ILVEKSELLÄ ISO MAHDOLLISUUS
Tosiaankin tamperelaisilla on nyt oiva mahdollisuus luoda vanha kunnon ILVES. No voiko se enää tuottaa huippusijoituksia solkenaan, se on taas aivan eri juttu. Kuitenkin varmasti monet fanit pitäisivät vanhasta liukkaasta ILVEKSESTÄ.
Haaveillahan voi aina, mutta tosiasiat lyövät kyllä vastaan, jos vaikka rupeaa vertailemaan Ilveksen organisaatiota moniin muihin joukkueisiin.

MUTTA yhteen isoon mestaruuteen on Ilveksellä tälläkin kaudella mahdollisuus - nimittäin TAMPEREEN - se jopa takaisi suoran säilymisen.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää