Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves hyrrää kahdella jätöllä

 
,

Ilves hyrrää kahdella jätöllä


Menneinä vuosina, kun kyseltiin kauden alkua odotellessa tamperelaisilta kaiken nähneiltä jääkiekkofanaatikoilta, mitkä Ilveksen mahdollisuudet tulevana kautena ovat. Vastaus tuli yleensä kuin apteekin hyllyltä - kyllähän sää sen tiedät, että jos harjoituksissa vaan pyöritään keskiympyrää ympäri ja jätetään kiekkoa toiselle, eikä tajuta lähteä pois ja edetä kohti maalia, niin mitä siitä seuraa NIIN EI YHTÄÄN MITTÄÄ. Vähän tulee samat ajatukset nyt mieleen, kun valmentajatkin ovat niiltä ajoilta, joko valmennuspuolelta tai pelaajapuolelta.

Varmasti ILVEKSELLÄ on uutta ilmettäkin tälle kaudelle näyttää ja jo pakostakin kun "RAIPE" ripusti luistimet naulaan. Farmisopimus Mestiksen Lempäälän Kisan kanssa luo oivan kilpailutilanteen taas joukkueeseen. Siitä voidaan kyllä ollakin varma, että liikettä tulee olemaan kentällä ihan riittämiin.

ILVEKSELLÄ ISO MAHDOLLISUUS
Tosiaankin tamperelaisilla on nyt oiva mahdollisuus luoda vanha kunnon ILVES. No voiko se enää tuottaa huippusijoituksia solkenaan, se on taas aivan eri juttu. Kuitenkin varmasti monet fanit pitäisivät vanhasta liukkaasta ILVEKSESTÄ.
Haaveillahan voi aina, mutta tosiasiat lyövät kyllä vastaan, jos vaikka rupeaa vertailemaan Ilveksen organisaatiota moniin muihin joukkueisiin.

MUTTA yhteen isoon mestaruuteen on Ilveksellä tälläkin kaudella mahdollisuus - nimittäin TAMPEREEN - se jopa takaisi suoran säilymisen.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää