Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uusi vanha Jokerit

 
,

Uusi vanha Jokerit


Jokereilla on tulevana kautena joukkueessaan paljon paluumuuttajia niin pelaajistossa kuin taustahenkilöissäkin. Teemu Selänteen tutkaparina aikoinaan Jokereissa viilettänyt Keijo Säilynoja ottaa mm. ensi askeliaan joukkueen johtoportaassa. Valmennuspuolella vastaavasti tulisieluinen valmentaja Ismo Lehkonen ja vielä valmennustiimin Jami Kauppikin omaavat myös vahvan Jokeritaustan ja tuovat sitä oikeaa Jokeri-henkeä Ilmalan Areenalle, mitä aikoinaan oli Helsingin vanhassa hallissa.

KAIKKI KATSEET KUITENKIN JA TOIVEET GLEN HANLONIIN

Harvoin on jääkiekon SM-liigassa valmennuksesta vastannut niin kuuluisa valmentaja kuin Glen Hanlon on. Kovia kansainvälisiä näyttöjä niin lännestä kuin idästäkin omaava karismaattinen valmentaja on varmasti yksi kiinnostavimmista nimistä koko SM-liigassa tulevalla kaudella.

PALJON NÄHTÄVÄÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

NHL liigaa ihannoivat saavat makeaa mahan täydeltä, kun JOKEREIDEN lisäksi myös HIFK ja BLUES pyrkivät pelaamaan uudistuneella pelitavalla. Kaikilta on odotettavissa vauhdikasta peliä, jossa kiekko lähtee nopeasti omalta alueelta keskustan kautta ja etenee rintamahyökkäyksenä kohti vastustajan maalia. Vauhdikkaat hyökkäykset päätyvät yleensä vaarallisiin laukauksiin ja jatkuvat siitä aktiivisena karvauspelaamisena, jossa ei taklauksia vältetä. Pelaajien nyt liikkuessa lähellä toisiaan, niin taklauksien ansiosta on iso mahdollisuus saada ”irtokiekko” takaisin omalle joukkueelle ja jatkaa siitä hyökkäyspeliä. Vauhtia siis tulee olemaan halleissa vaihdosta vaihtoon ja ylilyönneiltäkään ei vältytä. Jokereilla on tässä uudistuksessa kyllä etumatkaa muihin nähden, eikä vähiten Hanlonin vuoksi.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt pitkän sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. Sopimus kestää kevääseen 2020 asti ja se sisältää ulkomaan-pykälän kaudesta 2019 – 2020.

Lue lisää
Jarno Kärki palaa Ässiin

Jarno Kärki palaa Ässiin

Ässät ja Jarno Kärki ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Tämän kauden päävalmentaja Jyrki Aho ei jatka seurassa kaudella 2018 - 2019.

Lue lisää
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää