Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uusi vanha Jokerit

 
,

Uusi vanha Jokerit


Jokereilla on tulevana kautena joukkueessaan paljon paluumuuttajia niin pelaajistossa kuin taustahenkilöissäkin. Teemu Selänteen tutkaparina aikoinaan Jokereissa viilettänyt Keijo Säilynoja ottaa mm. ensi askeliaan joukkueen johtoportaassa. Valmennuspuolella vastaavasti tulisieluinen valmentaja Ismo Lehkonen ja vielä valmennustiimin Jami Kauppikin omaavat myös vahvan Jokeritaustan ja tuovat sitä oikeaa Jokeri-henkeä Ilmalan Areenalle, mitä aikoinaan oli Helsingin vanhassa hallissa.

KAIKKI KATSEET KUITENKIN JA TOIVEET GLEN HANLONIIN

Harvoin on jääkiekon SM-liigassa valmennuksesta vastannut niin kuuluisa valmentaja kuin Glen Hanlon on. Kovia kansainvälisiä näyttöjä niin lännestä kuin idästäkin omaava karismaattinen valmentaja on varmasti yksi kiinnostavimmista nimistä koko SM-liigassa tulevalla kaudella.

PALJON NÄHTÄVÄÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

NHL liigaa ihannoivat saavat makeaa mahan täydeltä, kun JOKEREIDEN lisäksi myös HIFK ja BLUES pyrkivät pelaamaan uudistuneella pelitavalla. Kaikilta on odotettavissa vauhdikasta peliä, jossa kiekko lähtee nopeasti omalta alueelta keskustan kautta ja etenee rintamahyökkäyksenä kohti vastustajan maalia. Vauhdikkaat hyökkäykset päätyvät yleensä vaarallisiin laukauksiin ja jatkuvat siitä aktiivisena karvauspelaamisena, jossa ei taklauksia vältetä. Pelaajien nyt liikkuessa lähellä toisiaan, niin taklauksien ansiosta on iso mahdollisuus saada ”irtokiekko” takaisin omalle joukkueelle ja jatkaa siitä hyökkäyspeliä. Vauhtia siis tulee olemaan halleissa vaihdosta vaihtoon ja ylilyönneiltäkään ei vältytä. Jokereilla on tässä uudistuksessa kyllä etumatkaa muihin nähden, eikä vähiten Hanlonin vuoksi.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää