Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uusi vanha Jokerit

 
,

Uusi vanha Jokerit


Jokereilla on tulevana kautena joukkueessaan paljon paluumuuttajia niin pelaajistossa kuin taustahenkilöissäkin. Teemu Selänteen tutkaparina aikoinaan Jokereissa viilettänyt Keijo Säilynoja ottaa mm. ensi askeliaan joukkueen johtoportaassa. Valmennuspuolella vastaavasti tulisieluinen valmentaja Ismo Lehkonen ja vielä valmennustiimin Jami Kauppikin omaavat myös vahvan Jokeritaustan ja tuovat sitä oikeaa Jokeri-henkeä Ilmalan Areenalle, mitä aikoinaan oli Helsingin vanhassa hallissa.

KAIKKI KATSEET KUITENKIN JA TOIVEET GLEN HANLONIIN

Harvoin on jääkiekon SM-liigassa valmennuksesta vastannut niin kuuluisa valmentaja kuin Glen Hanlon on. Kovia kansainvälisiä näyttöjä niin lännestä kuin idästäkin omaava karismaattinen valmentaja on varmasti yksi kiinnostavimmista nimistä koko SM-liigassa tulevalla kaudella.

PALJON NÄHTÄVÄÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

NHL liigaa ihannoivat saavat makeaa mahan täydeltä, kun JOKEREIDEN lisäksi myös HIFK ja BLUES pyrkivät pelaamaan uudistuneella pelitavalla. Kaikilta on odotettavissa vauhdikasta peliä, jossa kiekko lähtee nopeasti omalta alueelta keskustan kautta ja etenee rintamahyökkäyksenä kohti vastustajan maalia. Vauhdikkaat hyökkäykset päätyvät yleensä vaarallisiin laukauksiin ja jatkuvat siitä aktiivisena karvauspelaamisena, jossa ei taklauksia vältetä. Pelaajien nyt liikkuessa lähellä toisiaan, niin taklauksien ansiosta on iso mahdollisuus saada ”irtokiekko” takaisin omalle joukkueelle ja jatkaa siitä hyökkäyspeliä. Vauhtia siis tulee olemaan halleissa vaihdosta vaihtoon ja ylilyönneiltäkään ei vältytä. Jokereilla on tässä uudistuksessa kyllä etumatkaa muihin nähden, eikä vähiten Hanlonin vuoksi.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää