Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pieni suuri joukkue

 
,

Pieni suuri joukkue


Helpot pisteet kotona JYP:ltä ja ”vierastappioputki” poikki Jyväskylässä, niinhän sitä ennen ajateltiin. Kaikki muuttuu aikanaan ja Jyväskylään ei todellakaan enää lähde ”takki auki” mikään joukkue.

URHEILULLISUUS

Erittäin vaativa ja osaava valmennus, jossa pelaajilta on vaadittu urheilijan ”elämää”, on ollut aina JYP:n tavaramerkki. Monet tämän maan nykyiset huippuvalmentajat ovat luoneet oman ”kivijalkansa” nimenomaan JYP:ssä, Hannu Aravirta, Erkka Westerlund, Jukka Rautakorpi ja vielä kun listaan lisätään Mika Toivolakin. ”Valmentajahelmet”, joiksi heitä silloin voitiin kutsua, ovatkin jättäneet ”Hippokselle” monia hyväksi havaittuja valmennuksellisia asioita. Vuosien aikana luotu kulttuuri tuottaakin nyt hyvin makoisia hedelmiä niin seuralle kuin kannattajillekin.

RISTO DUFVA onkin suuri valmentaja

Dufvaa on monesti pidetty hyvänä valmennustiimin jäsenenä, joka on aina onnistunut ”hyvä veli -systeemillä” livahtamaan moneen ryhmään mukaan.

Oli miten oli, mutta muutamat viime vuodet ovat näyttäneet Dufvan olevan ehkä tämän hetken ”kuumin” valmentaja Suomessa. Tieto taito näkyy ehkä parhaiten joukkueen muodostamisessa ja tinkimättömänä ja jopa ”jääräpäisenä” omaan asiaansa luottamisena. Jypin”kuumaakin kuumempi” VIP-ketju Antti Virtanen - Jarkko ImmonenTuomas Pihlman on välillä saanut kuulla ”kunniansa” ja joku pelaajista on saanutkin välillä ”vilttikomennon”, koska Dufva ei hyväksy puolittaisia otteita.

TÄHTIÄ

Dufvaa on varmasti kiittäminen myös siitä, että JYP:n pelaajalistalta löytyy kovia nimiä. Kaikkien joukkueiden tavoittelemana ollut voimakas hyökkääjä Jani Tuppurainen, puolustaja Ville Mäntymaa ja ehkä koko liigan arvokkain pelaajahyökkääjä Jarkko Immonenkin.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää