Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pieni suuri joukkue

 
,

Pieni suuri joukkue


Helpot pisteet kotona JYP:ltä ja ”vierastappioputki” poikki Jyväskylässä, niinhän sitä ennen ajateltiin. Kaikki muuttuu aikanaan ja Jyväskylään ei todellakaan enää lähde ”takki auki” mikään joukkue.

URHEILULLISUUS

Erittäin vaativa ja osaava valmennus, jossa pelaajilta on vaadittu urheilijan ”elämää”, on ollut aina JYP:n tavaramerkki. Monet tämän maan nykyiset huippuvalmentajat ovat luoneet oman ”kivijalkansa” nimenomaan JYP:ssä, Hannu Aravirta, Erkka Westerlund, Jukka Rautakorpi ja vielä kun listaan lisätään Mika Toivolakin. ”Valmentajahelmet”, joiksi heitä silloin voitiin kutsua, ovatkin jättäneet ”Hippokselle” monia hyväksi havaittuja valmennuksellisia asioita. Vuosien aikana luotu kulttuuri tuottaakin nyt hyvin makoisia hedelmiä niin seuralle kuin kannattajillekin.

RISTO DUFVA onkin suuri valmentaja

Dufvaa on monesti pidetty hyvänä valmennustiimin jäsenenä, joka on aina onnistunut ”hyvä veli -systeemillä” livahtamaan moneen ryhmään mukaan.

Oli miten oli, mutta muutamat viime vuodet ovat näyttäneet Dufvan olevan ehkä tämän hetken ”kuumin” valmentaja Suomessa. Tieto taito näkyy ehkä parhaiten joukkueen muodostamisessa ja tinkimättömänä ja jopa ”jääräpäisenä” omaan asiaansa luottamisena. Jypin”kuumaakin kuumempi” VIP-ketju Antti Virtanen - Jarkko ImmonenTuomas Pihlman on välillä saanut kuulla ”kunniansa” ja joku pelaajista on saanutkin välillä ”vilttikomennon”, koska Dufva ei hyväksy puolittaisia otteita.

TÄHTIÄ

Dufvaa on varmasti kiittäminen myös siitä, että JYP:n pelaajalistalta löytyy kovia nimiä. Kaikkien joukkueiden tavoittelemana ollut voimakas hyökkääjä Jani Tuppurainen, puolustaja Ville Mäntymaa ja ehkä koko liigan arvokkain pelaajahyökkääjä Jarkko Immonenkin.

Ismo Läntinen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt pitkän sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. Sopimus kestää kevääseen 2020 asti ja se sisältää ulkomaan-pykälän kaudesta 2019 – 2020.

Lue lisää
Jarno Kärki palaa Ässiin

Jarno Kärki palaa Ässiin

Ässät ja Jarno Kärki ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Tämän kauden päävalmentaja Jyrki Aho ei jatka seurassa kaudella 2018 - 2019.

Lue lisää
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää